Milan Ďatelinka vymenil Oktagon MMA za RFA

NETKY.SK • 23 Apríl 2022, 14:13 • 2 min
Milan Ďatelinka vymenil Oktagon MMA za RFA

Na domácej MMA scéne došlo k ďalšiemu zaujímavému prestupu. Slovenský bojovník Milan Ďatelinka sa rozhodol prijať ponuku ambicióznej organizácie Real Fight Arena, ktorá chce dlhodobo konkurovať súčasnému lídrovi na trhu, ktorým je Oktagon MMA.

slovakia

left justify in out

„Osem výhier – 8 ukončení pred limitom, 6 ukončení v prvom kole = 5 TKO. Vylepší miláčik domácej scény 14. 5. tieto štatistiky?  Verím v riadny požiar, nie v oheň.“ Presne to očakáva od zápasu na RFA: Grand Opening pred vypredanou NTC arénou,” oznámila RFA na sociálnych sieťach. Ďatelinka nastúpi v hlavnom ťaháku májového turnaja proti Nenadovi Avramovičovi zo Srbska, ktorý má v tridsiatich šiestich rokoch bohaté skúsenosti z náročných zápasov.

 

 

Prestup je zaujímavý aj kvôli tomu, že by mohlo ísť o akýsi reštart kariéry 26-ročného bojovníka, ktorý mal ešte nedávno povesť obrovského talentu. Po minuloročnej prehre s Karlosom Vémolom však jeho hviezda zhasla. Slovák nenastúpil do súboja v ideálnom psychickom rozpoložení a hneď na začiatku urobil chybu, keď na súpera vyslal kop, ktorý Vémola zachytil, preniesol dianie na zem a následne nasadil škrtenie. Po dvoch minútach a dvanástich sekundách bolo po zápase.

 

 

Legendárny Terminátor sa nechal počuť, že sa snažil tímu okolo Ďatelinku dohovoriť, že na veľký duel ešte nie je pripravený, hoci má obrovský talent. „Nech dosiahne ďalších 4-5 výhier, týmto mu zabijete kariéru. Myslíte len na peniaze za zápas s Vémolom. Ďateľ trošku zhasol a je to škoda, pretože je veľmi talentovaný,“ prezradil v rozhovore pre šport.sk.

 

„Zaujala ma veľmi atraktívna ponuka. Rovnako som cítil, že potrebujem nejakú zmenu v živote a toto mi padlo vhod,“ nechal sa počuť Ďatelinka v tlačovej správe RFA a je jasné, že chce svoje pôsobenie v novej organizácii odštartovať víťazstvom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies