Útok v českej škole! Tínedžer napadol spolužiakov

NETKY.SK • 15 Október 2021, 6:13 • 2 min
Útok v českej škole! Tínedžer napadol spolužiakov

PRAHA - Incident medzi spolužiakmi na jednej zo základných škôl v okrese Příbram v Stredočeskom kraji vyšetruje tamojšia polícia. Podľa prvotných informácií mal 14-ročný chlapec zraniť nožom dvoch spolužiakov.

slovakia

left justify in out

Incident sa stal na základnej škole v meste Sedlčany. Polícia sa podľa hovorkyne Vlasty Suchánkovej dozvedela o konflikte vo štvrtok. Nie je známe, kedy presne chlapec útočil. Informoval o tom spravodajský server Novinky.cz. "K incidentu malo dôjsť medzi troma žiakmi školy. Podľa prvotných zistení mal 14-ročný  chlapec napadnúť počas pobytu v škole nožom svojich dvoch spolužiakov," uviedla policajná hovorkyňa.

 

img

 

Zranenia boli podľa kriminalistov povrchové a nevyžiadali si lekárske ošetrenie. Polícia v súčasnosti preveruje motív a okolnosti incidentuHovorkyňa dodala, že policajti v súvislosti s prípadom úzko spolupracujú s vedením školy. Vypočujú napadnutých chlapcov, spolužiaka, ktorý na nich zaútočil a svedkov udalosti.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Muž zabíjal v centre mesta! Použil luk a šípy

 

Polícia neuviedla bližšie informácie vzhľadom na nízky vek detí, dodal web Novinky.cz.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona