AKTUALIZÁCIA: Lela Ceterová reaguje na Vémolove reči o rozchode. Ozvala sa aj manželka údajného milenca

NETKY.SK • 11 Január 2022, 09:39 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Lela Ceterová reaguje na Vémolove reči o rozchode. Ozvala sa aj manželka údajného milenca

Lela Ceterová len pred pár týždňami porodila Karlosovi Vémolovi syna Rockyho. Zdá sa však, že ani narodenie dieťaťa ich vzťahu nepomohlo. Vémola prezradil, že sa už definitívne rozišli. Lela Ceterová prelomila mlčanie a nemlčala ani pani Kaiserová

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 11. 1. 12:45

Ceterová sa vyjadrila prostredníctvom svojej manažérky Mgr. Niny Sedlákovej: „Môj muž je dušou bojovník. Jeho dlhotrvajúce zdravotné problémy sa často odrážajú v jeho každodennom živote a na psychike. Posledné týždne sú u nás náročné a ja ako žena po pôrode prirodzene potrebujem s deťmi pokoj a pokoj. Tak ako je to Karlosom v afekte prezentované, o mne vytvára dojem, že som sa zachovala neeticky, ale opak je pravdou, v dome bolo napätie už na hrane agresivity. A to preto, aby som predišla situácii, ktorá sa teraz stala.“

 

 

Prezradila, že s pánom Kaiserom, ktorého Vémola menoval, má výlučne pracovné vzťahy. „Chápem, že môj imidž nabáda k tomu, že som nevďačná a zlatokopka. Opak je pravdou. Neustále pracujem, aj počas tehotenstva, v šestonedelí, a to preto, že nemám pocit zabezpečenia. Celá táto situácia je vedená mediálne mojím mužom, ktorý je afektívny a bez zdravého úsudku,“ povedala Ceterová, ktorá je aktuálne spolu s deťmi u kamarátky.  

 

„Ako sa zachovám, zvažujem, nakoľko svojho muža mám v srdci a je otcom našich detí. Avšak musím si zachovať aj dôstojnosť ženy a matky. Ďakujem všetkým, čo pri mne stojí, akonáhle sa dostanem k telefónu, urobím živé vyhlásenie." 

 

 

Pani Kaiserová na seba nenechala dlho čakať. „Všetko sú to klamstvá! Budeme sa brániť, už to riešime s právnikmi a pokojne to dokážeme,“ oznámila portálu  expres.cz manželka údajného milenca, pani Kamila Kaiserová. „Môj manžel žiadny vzťah mimo mňa nemá, máme dve malé deti, žijeme riadnym rodinným životom, sme de facto stále spolu a problémy iných odmietame riešiť na úkor vzťahu v našej rodine." Vémola podľa jej slov s Kaiserom nemá žiaden blízky vzťah. Poznajú sa iba dva mesiace, sadli si, čo sa áut týka. S Vémolom  sa v poslednej dobe podľa jej slov ani nevidel.

 

„Žiadne facky nedostal, bol celý čas so mnou v práci. Navyše, keby pán Vémola niekoho sfackoval, tak by to bolo asi vidieť – a on furt vyzerá dobre,“ zdôraznila dáma, o ktorej Vémola v streame tvrdil, že je ťažko chorá a že jej pomáhal zohnať lekára, zatiaľ čo Lela nadbiehala jej manželovi. „Za starosť o moje zdravie mu ďakujem, som síce po operácii, ale rozhodne mi doktorov nezháňal on. Neviem, čo má Karlos za problém, ale našu rodinu nech z toho vynechá. Nech si radšej váži ženu, ktorú má.“  Napriek tomu dodala, že dvojici drží palce a praje im, aby všetko zvládli.

 

Pôvodná správa

 

„Lela a Karlos oficiálny koniec," napísal na sociálnej sieti Vémola a zverejnil video, ktoré neskôr zmazal. „Nikdy neperiem ´prádlo´ na sociálnych sieťach, dnes však, bohužiaľ, nemôžem inak," povedal.  Podľa neho sa všade objavujú články, že Vémola rieši neveru, Vémola podvádza. „To je iba obrana mojej ženy, pretože som prišiel na to, že má pomer s iným frajerom."

 

 

Spomenul, že je síce len 6 týždňov po pôrode, ale horšie je, že to bol jeho dobrý kamarát. „Všade na sociálnych sieťach chce dávať, že som neverník a že ju bijem, dokážete si predstaviť, že  prichytíte ženu so svojím najlepším priateľom? Facky lietali, ale dve facky dostal len on. Lely som sa ani nedotkol." 

 

Vémola sa obraňoval a vysvetlil fanúšikom, že ak budú čítať články o tom, že všetkých zbil, nie je to pravda. Dodal, že keby niekoho hrozne zmlátil, tak by tu ten človek už dnes nemuse byť. Vyjadril aj to, že vzťah Lely a jeho kamaráta je nefér aj voči manželke dotyčného, nakoľko prednedávnom porodila.

 

 

Prišiel na to cez drahé značkové veci, na ktoré podľa jeho slov on aktuálne nemá peniaze a pátral, odkiaľ ich Lela má. Darovať jej ich mal jeho kamarát Vít Kaiser, ktorý podľa jeho slov prišiel k majetkom vďaka svojej manželke. 

 

„Ja tu však pre ňu a pre svoje deti budem. Ja ju milujem... Toto je oficiálny koniec mňa a Lely Ceterovej. Mrzí ma to."

 

img

 

Na záver sa ospravedlnil Vítovi Kaiserovi za facky s tým, že fackovať by ho mala jeho žena.

 

Prečítajte si: Známy bojovník Attila Végh pripravil pre svojho syna krásny narodeninový deň




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies