Útočník Agüero dostal za vylúčenie trest na štyri zápasy

NETKY.SK • 5 December 2016, 17:06 • 2 min
Útočník Agüero dostal za vylúčenie trest na štyri zápasy

MANCHESTER - Futbalisti Manchestru City sa musia až v štyroch zápasoch Premier League zaobísť bez služieb Sergia Agüera. Argentínskeho útočníka potrestala Anglická futbalová asociácia (FA) za vylúčenie vo víkendovom zápase proti Chelsea Londýn. Informovala agentúra dpa.

slovakia

left justify in out

“Citizens” prehrali v šlágri 14. kola 1:3, navyše nezvládli záver duelu, ktorý poznačila hromadná šarvátka hráčov oboch tímov. Predchádzal tomu hrubý faul Agüera na stopéra Chelsea Davida Luiza.

 

Obaja hráči mali konflikt už v priebehu duelu. Argentínčan neuniesol prehru a Luiza v šiestej minúte nadstaveného času pri dohrávaní súboja zasiahol kopačkou do kolena. Do strkanice sa zapojili aj ďalší hráči, čoho výsledkom boli červené karty pre Agüera i jeho spoluhráča Fernandinha.

 

Dvadsaťosemročný Agüero išiel predčasne pod sprchy už druhýkrát v tejto sezóne, čo takisto zavážilo pri určení výšky trestu. Fernandinho si za vylúčenie nezahrá v troch zápasoch Premier League. Tréner City Pep Guardiola sa po zápase za správanie svojich hráčov ospravedlnil.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies