United5 zverejnili videoklip k piesni Can you hear me

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 18:12 • 2 min
United5 zverejnili videoklip k piesni Can you hear me

BRATISLAVA - Česko-slovenská skupina United5 zverejnila videoklip k skladbe Can you hear me. O réžiu novinky sa postaral Patrick Krischner.

slovakia

left justify in out

Zoskupenie na klipe pracovalo aj v pražskom štúdiu. Autorom hudby a textu je Andy Murray, ktorý skladbu zložil po strate mamy.

 

"Klip nemá jeden priamy príbeh. Pesnička je totiž tak silná, že by to bolo asi aj zbytočné. Jednoducho sme sa snažili zo seba dostať čo najviac skutočných pocitov. Spolupráca bola výborná, so správnou rodinnou atmosférou. A popri nakrúcaní sme čo-to v štúdiu zistili. Celkom ma zaujalo, že tam týždeň pred nami nahrávali OneRepublic," uviedol člen formácie Peter Juhás. O réžiu klipu sa postaral Patrick Kirschner, ktorý nakrútil video aj k predchádzajúcemu singlu formácie Longest Summer. "Nakrúcanie bolo super. Pre mňa osobne bolo oveľa príjemnejšie, pretože sme väčšinou nakrúcali spolu. Ja a Matt (Matt Bláha, pozn. SITA) hráme v klipe aj na hudobný nástroj a to pre nás veľa znamená. Zahral som si na klavíri, ktorý je mojou dlhoročnou láskou. Nahraná hudba je super, ale živá hudba je pre mňa duševný orgazmus," povedal Marthy Duffek. "Vzhľadom na to, že táto pesnička je naozaj emotívna a krásna, je klip zámerne spracovaný v jednoduchšej línii. My spievame v štúdiu, Marthy hrá na klavíri, Matt hrá na gitare. A v prestrihoch sú spomienky na minulosť. Veríme, že sa vám to bude páčiť. Bola to naozaj makačka, ale stálo to za to a veľmi nás to bavilo," dodal Norbert Brand. 

 

 

Zoskupenie, v ktorom pôsobí okrem spomínaných spevákov aj Mário Bendík, plánuje čoskoro vydať akustickú verziu piesne Longest Summer a dokončuje debutový album. Formácia United5 vznikla minulý rok. Päticu vybrali počas kastingov britskí producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray. S výberom im pomáhali aj členovia českej skupiny Lunetic Aleš Lehký a Vašek Jelínek. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies