United 5 zverejnili singel Name in the Sand

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 12:13 • 2 min
United 5 zverejnili singel Name in the Sand

BRATISLAVA - Česko-slovenská skupina United 5 zverejnila skladbu Name in the Sand. Autorom piesne je britský producent Andy Murray.

slovakia

left justify in out

"Je to výborná pesnička so silnou letnou energiou. Hneď, ako sme si vypočuli návrh demoverzie Andyho Murrayho, zhodli sme sa s chalanmi, že ju berieme. Myslím, že nám veľmi sadla," uviedol člen zoskupenia Norbert Brand. "Náš nový singel Name in the Sand je v podstate o tom, akým kúzelným obdobím môže byť leto. Keď sa mu človek otvorí, dá mu nezabudnuteľné zážitky," dodal Mário Bendík.


Formácia predstavila novinku na koncertoch v Bratislave aj v Šali. "Koncert vo Veči bol absolútne dokonalý. Som veľmi rád, že som mohol koncertovať konečne doma, kde som vyrastal. Mám tu rodinu, kamarátov, známych a ľudí, ktorí ma podporujú. Ďakujem všetkým, že nás prišli podporiť a držia nám palce. Je to neskutočný pocit," povedal Norbert Brand, rodák zo Šale. "Koncert bol viac ako dokonalý, neskutočne sme si ho užili. Bolo super počasie, super publikum, parádna atmosféra, veľmi si akciu v Šali vážim," vyjadril sa Marthy Duffek.


Fanúšikovia si už môžu pozrieť aj lyric video k piesni. "Názov nového singlu Name in the Sand znamená Meno v piesku. A tak nám s chalanmi napadlo, že by to vyzeralo zaujímavo, keby sme text napísali do piesku. Vybrali sme sa na večianskú pláž a výsledok stojí za to," prezradil Norbert Brand.

 


Skupina sa pripravuje na letné koncerty na Slovensku aj v Českej republike. "Aj počas leta budeme na sebe makať a nahrávať nové pesničky. Chceme ukázať čo najväčšiemu počtu ľudí v Čechách a na Slovensku, bez ohľadu na vek, čo robíme, akú hudbu robíme a hlavne prečo to robíme. A tým dôvodom je naša spoločná vášeň k hudbe, ktorú chceme všetkým odovzdať," prezradil Peter Juhás.


Formácia United 5 vznikla minulý rok. Päticu spevákov vybrali počas kastingov britskí producenti Denis Ingoldsby a Andrew Murray. S výberom im pomáhali aj členovia českej skupiny Lunetic Aleš Lehký a Vašek Jelínek. Doteraz ponúkli skladby Longest Summer či Can You Hear Me, s ktorou sa dostali na prvé miesto napríklad v hitparáde Óčko chart. "Je to niečo úžasné. Ani sme nečakali taký úspech, sme z neho nadšení. Je veľmi milé vidieť, že naša tvorba a to, čo robíme sami z radosti, robí radosť aj ostatným. Za tieto všetky úspechy samozrejme zo srdca ďakujeme našim fanúšikom, bez nich by sme neboli tam, kde sme. Ich hlasy nás dostali na popredné priečky hitparád a za to im patrí obrovská vďaka, sú šiestym členom United 5," vyjadril sa Matt Bláha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies