Čínski vývojári pracujú na novej hre s grafickým spracovaním, aké tu ešte nebolo!

NETKY.SK • 16 Február 2021, 21:2 • 2 min
Čínski vývojári pracujú na novej hre s grafickým spracovaním, aké tu ešte nebolo!

Žeby konečne prišla na trh hra, ktorá je ako stavaná pre novú generáciu konzoly od spoločnosti Sony a Playstation 5 bude môcť konečne využiť naplno svoj potenciál?

slovakia

left justify in out

Vývoj v oblasti elektroniky sa už posúva míľovými krokmi. Rovnako to platí aj pre hracie konzoly a výroby hier na ne. Terajšia generácia okolo 30-ky si ešte určite pamätá hry, kde bolo pixely vidieť aj na vzdilaneosť niekoľkých metrov a jedna hra nemala veľkosť ani 1 MB. To všetko je už dávno preč. 

 

Nová generácia hier

Spoločnosť IGN uviedla na YouTube začiatkom februára prvý oficiálnu ukážku zatiaľ ešte neznámej RPG hry Black Myth: Wukong. Hra ako taká však už bola verejnosti predstavená v lete. O jej vývoj sa zaslúžilo čínske štúdio Game Science, a dá sa povedať, že tu ide o prelom v hernom svete konzol. 

 

 

Pôjde o typickú Souls hru, teda niečo na štýl série Assassin's Creed alebo Witcher. Aspoň z ukážky je zrejmé, že pôjde o typický čínsky príbeh "Cesta na západ", ktorý patrí medzi 4 klasické romány čínskej literatúry. Román sa zakladá na historickej udalosti, keď sa buddhistický mních Süan-cang vypravil v 7. storočí do Indie hľadať buddhistické sútry. 

 

img

 

Hlavný hrdina Sun Wukong je opičím kráľom, ktorý disponuje nadľudskými schopnosťami. Dokonca je schopný meniť počasie či sa sám aj klonovať. Na svete je už aj prvá DEMO verzia.

 

 

Ide však hlavne o nádherné grafické spracovanie. To stavia na Unreal Engine 4. Hra tieňov a efekty dostanú úplne iný rozmer. Štúdio však ešte neohlásilo, kedy by sa mala táto hra objaviť v e-shopoch a na pultoch predajní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona