REPORTÁŽ Klan Gucci dorazil na Slovensko tesne pred lockdownom, Netky boli pri tom!

NETKY.SK • 28 November 2021, 14:00 • 2 min
REPORTÁŽ Klan Gucci dorazil na Slovensko tesne pred lockdownom, Netky boli pri tom!

Najočakávanejší film jesene už dorazil na Slovensko! Klan Gucci mal premiéru v bratislavskom Cinema City Eurovea tesne pred lockdownom. Príbeh plný zvučných mien inšpirovaný skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu prilákal mnoho známych tvárí. Netky boli samozrejme pri tom a zistili, prečo sa na film tešia herečka Zuzana Vačková, moderátorky Iveta Malachovská a Dagmar „Didiana“ Dianová či módny tvorca Jozef Grondžák!

slovakia

left justify in out

 

 

Film Klan Guci pripravoval Ridley Scott od roku 2006. Snímka mapuje tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýba láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda. Je to príbeh o tom, ako Patrizia Reggiani, bývalá manželka Maurizia Gucciho, plánovala zabitie svojho manžela, vnuka renomovaného módneho návrhára. Režisér Ridley Scott si do ústrednej role vybral speváčku a herečku Lady Gaga, ktorá sa predvedie v dobových odevoch Gucci a v úchvatných šperkoch značky Bvlgari. Kvôli úlohe si zafarbila vlasy a pribrala.

 

„Na filme som pracovala tri roky. Budem úplne úprimná – rok a pol som žila ako Reggiani a z toho deväť mesiacov som hovorila prízvukom, dokonca aj mimo kamery,“ povedala Lady Gaga.

 

img

 

Urazená vdova 

 

Americká speváčka dokonca priznala, že počas nakrúcania filmu už vôbec nevnímala, či je pred kamerou alebo nie a svoju úlohu hrala 24 hodín denne. Talentovaná speváčka a herečka bravúrne stvárnila Patriziu Reggiani, ktorú talianske médiá prezývajú aj ako Čiernu vdovu. Bývalá manželka Maurizia Gucciho totiž bola odsúdená za objednávku vraždy svojho exmanžela. Maurizia Gucciho zavraždili 27. marca 1995 počas streľby v Miláne. Manželstvo tejto dvojice sa rozpadlo ešte v roku 1985, no súdne ťahanice a rozvod sa tiahol ďalšie desaťročie. Reggiani odsúdili na 26 rokov za mrežami a na slobodu sa napokon dostala po 16 rokoch v októbri 2016.

 

„Hnevá ma skutočnosť, že ma Lady Gaga stvárňuje bez toho, aby aspoň zo zdvorilosti prišla a stretla sa so mnou. Verím, že každý dobrý herec by mal najprv spoznať osobu, ktorú má hrať. Myslím si, že nie je správne, ak ma vôbec nekontaktovala. A hovorím to so všetkou úctou, ktorú k nej prechovávam," priznala 73-ročná Patrizia Reggiani, ktorá na uvedení tohto filmu nezarobí ani cent.

 

Samé hviezdy

         

Scenár hollywoodskeho filmu vychádzal z knihy novinárky Sary Gay Forden z roku 2001. V životopisnej dráme v réžii Ridleyho Scotta si zahrali skvelí herci Adam Driver, Al Pacino, Salma Hayek, Jeremy Irons či Jared Leto. Charizmatický spevák a frontman skupiny 30 Seconds to Mars si zahral Paola Gucciho, ktorý bol hlavným dizajnérom a viceprezidentom spoločnosti Gucci. Práve on navrhol ikonické logo Gucci, ktorá táto značka používa dodnes. Jared Leto strávil každý deň počas nakrúcania filmu šesť hodín v maskérskom kresle, kde mu opticky pridali niekoľko kíl navyše a jeho tvár zmenili na nepoznanie.

 

„Keď sa k niečomu takémuto zaviažete a ponoríte sa skutočne hlboko, nie je to o tom, že sa osprchujete a všetko zmyjete. Zvyšky zostanú vo vnútri aj navonok. Keď taký dlhý čas hovoríte iným prízvukom, žijete s úplne iným telom, môže chvíľu trvať, kým tie veci necháte, ale myslím, že už to je v poriadku," prezradil Jared Leto, ktorý sa učil chodiť, tancovať a spievať tak, ako to robila predloha jeho postavy.

 

img

 

Mohlo by vás zaujať:   REPORTÁŽ: Kariérny plán nastavil už pred narodením, Will Smith ako King Richard v kinách vychováva Serenu a Venus Williamsové!       

 

Slovenskú premiéru filmu si nenechali ujsť herečka Zuzana Vačková, moderátorky Iveta Malachovská a Dagmar „Didiana“ Dianová či módny tvorca Jozef Grondžák!

 

img

 

„Veľmi sa teším na tento film. Sledujem Lady Gaga na sociálnych sieťach a to, čo dávala o tomto filme znie veľmi zaujímavo. A film, v ktorom som ju videla naposledy – Zrodila sa hviezda, bol úžasný. A Jared Leto je môj obľúbný herec, takže sa neviem dočkať!“ neskrývala radosť Zuzana Vačková.

 

Trailer filmu Klan Gucci si môžete pozrieť tu:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies