FOTO Unikla prestupová zmluva Memphis Depaya z PSV do Manchestru United

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 19:12 • 2 min
FOTO Unikla prestupová zmluva Memphis Depaya z PSV do Manchestru United

MANCHESTER – Na portáli Football Leaks sa objavili ďalšie uniknuté dokumenty zo sveta veľkého futbalu. Tentokrát je to prestupová zmluva Memphisa Depaya z PSV Eidhoven do Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný futbalista prišiel na Old Trafford 12. júna 2015, avšak kluby podpísali dohodu už o mesiac skôr. Správy hovorili o tom, že United kúpil mladého holandského útočníka za 31 miliónov libier a tu sú údaje priamo zo zmluvy.
 

Manchester United zaplatil za Depaya a za 34 miliónov eur. Prvých 17 miliónov zaplatili pri podpise zmluvy, ďalších 8,5 milióna eur bolo splatných k 31. januáru 2016 a zvyšných 8,5 milióna musí United zaplatiť do 1. júla 2016.
 

PSV si vybojoval špeciálne dodatočné platby
 

Keby Manchester United vyhral Premier League, tak holandskému klubu musí zapltiť 1.35 milióna eur. Za semifinále Ligy majstrov by PSV zinkasovala dodatočných 325.000 eur, za finále 650.000 eur a za celkový triumf by to bolo tiež 1,35 milióna eur.
 

Celkové dodatočné platby United holandskému klubu boli obmedzené na maximálne štyri milióny eur.
 

Okrem toho, ak by United predali Memphisa Depaya zo ziskom, tak PSV dostane dodatočných päť miliónov eur alebo 10% zo zisku.
 

Celú zmluvu nájdete v galérii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies