Úlovok: Na Ukrajine zadržali trojicu Maďarov, pašovali tri kilogramy drog

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 13:16 • 2 min
Úlovok: Na Ukrajine zadržali trojicu Maďarov, pašovali tri kilogramy drog

BUDAPEŠŤ - Ukrajinské orgány zadržali v Zakarpatskej oblasti trojicu občanov Maďarska.

slovakia

left justify in out

V ich autách našli tri kilogramy drog, informovala dnes agentúra MTI s odvolaním sa na ukrajinský spravodajský server Mukachevo.net.

 

Maďarov, ktorí pravidelne pašovali drogy na Ukrajinu, zadržali počas razie v stredu večer pri predaji drog 22 kilometrov od maďarsko-ukrajinského hraničného priechodu Záhony-Čop.

 

Okrem polície sa na zásahu zúčastnili aj príslušníci Ukrajinskej bezpečnostnej služby (SBU) a pracovníci vojenskej prokuratúry.

 

Kriminalisti našli vo dvoch vozidlách štyri igelitové vrecúška s drogami v celkovej hodnote zhruba 12.000 dolárov (10.545 eur).

 

Mukachevo.net pripomína, že stredajšia razia bola súčasťou série protidrogových zásahov ukrajinských orgánov, pri ktorej 2. júna neďaleko železničnej stanice v Mukačeve zadržali dvoch dílerov pri predaji drog. Jeden z nich je príslušníkom pohraničnej stráže a podľa prokuratúry omamné látky predával pravidelne.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies