UFC prepustilo zo svojich radov dvoch známych veteránov

NETKY.SK • 13 December 2016, 13:20 • 2 min
UFC prepustilo zo svojich radov dvoch známych veteránov

LAS VEGAS - Nové vedenie UFC WME-IMG pokračuje v prepúšťaní podľa nich nepotrebných ľudí. V druhej vlne prepustili viac ako 10 pracovníkov, medzi nimi aj dvoch známych veteránov UFC Chucka Liddella a Matta Hughesa. Obaja už ukončili aktívnu zápasnícku kariéru ale pracovali stále pre firmu.

slovakia

left justify in out

Chuck Liddel ukončil kariéru v roku 2010 po tom ako z posledných 5 zápasov prehral 4-krát. Neskôr sa zamestnal na obchodnom oddelení UFC. Jedná sa o ozajstnú legendu MMA v UFC zápasil od roku 1998 na svojom konte má 33 výhier a 8 prehier. Patrí k zápasníkom ktorí sú zaradený do siene slávy UFC. Bol držiteľom titulu v ťažkej váhe a podarilo sa mu titul obhájiť 4-krát. Momentálne má 46 rokov.

 

Matt Hughes je 43 ročný bývalý zápasník UFC, ktorý ukončil kariéru v roku 2013 po dvoch po sebe nasledujúcich prehrách. Potom začal pracovať pre UFC na oddelení pre rozvoj zápasníkov. V UFC začínal v roku 2000 ale vtedy mal už na svojom konte 18 profi zápasov a z nich 17 vyhratých. Jeho konečné skóre bolo 45 výhier a 9 prehier. Bol jedným ktorému sa podarilo poraziť Georgeosa St-Pierra. V UFC sa mu podarilo dvakrát získať titul vo weltherovej váhe a mal sedem úspešných obhajob. Tiež je členom siene slávy UFC.

 

K prepusteniu povedal iba toľkoto:

"UFC ku mne bolo vždy dobré. Časy sa menia, chápem ich rozhodnutie. Idem ďalej, ja aj moja rodina sme šťastní. Mám rád nové veci, ktovie čo ma ešte čaká."

 

Liddel sa oficiálne nevyjadril. Odkedy má UFC nové vedenie muselo z organizácie odísť viac ako 80 zamestnancov a medzi nimi aj veľa zápasníkov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies