UEFA avizuje ďalší trest pre Skënderbeu Korce

NETKY.SK • 8 December 2016, 08:40 • 2 min
UEFA avizuje ďalší trest pre Skënderbeu Korce

ŽENEVA - Európska futbalová únia (UEFA) chystá ďalšie sankcie proti albánskemu KF Skënderbeu Korce pre manipuláciu s výsledkami zápasov.

slovakia

left justify in out

UEFA ho v lete potrestala ročným vylúčením z medzinárodných súťaží, García však opatrenie označil len za "predbežné". "O ničom nás neupovedomili; mysleli sme si, že je prípad uzavretý. Pochopiteľne, trváme na tom, že rozhodli bez dôkazov, napriek tomu sme vec považovali za vybavenú. Ich prácou je vyšetrovať ilegálnu činnosť, ale mali by nám to oznámiť," povedal pre The Associated Press Takaj. 


Šesťnásobný národný majster čelí podozreniam z ovplyvnenia asi 50 domácich stretnutí od roku 2011, dvoch duelov kvalifikácie do Ligy majstrov a rovnakého počtu zápasov v skupinovej fáze Európskej ligy 2015/2016. Tohtoročný trest od UEFA potvrdil aj Športový arbitrážny súd (CAS).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies