Uchádzač o vodičák sa na skúšku viezol sám, zatkli ho!

NETKY.SK • 14 November 2014, 17:00 • 2 min
Uchádzač o vodičák sa na skúšku viezol sám, zatkli ho!

USA - Devätnásťročný Američan Damontay Wright skončil vo väzení po tom, ako sa snažil sám dopraviť na miesto skúšky, po ktorej úspešnom zvládnutí mal získať vodičský preukaz.

slovakia

left justify in out

Mladíka z Arkansasu totiž v pondelok počas cesty na záverečný test zastavila v meste Jonesboro polícia. Keďže však nemal oprávnenie šoférovať, spanikáril a dal sa na útek. Navyše sa mu podarilo naraziť do policajného auta, na ktorom vraj spôsobil iba menšie škody. Strážcov zákona, ktorí ho prenasledovali, sa chcel zbaviť na križovatke, auto sa mu však vymklo spod kontroly a vrazilo do domu, na ktorom spôsobilo škody vo výške 20-tisíc amerických dolárov (v prepočte viac ako 16-tisíc eur).

 

Wright sa podľa hovorcu arkansaskej štátnej polície Billa Sadlera nezranil. Po incidente sa však ocitol vo väzení, kde ho okrem iného obvinili aj z pokusu o útek. Poznávacia značka jeho auta bola navyše hlásená ako kradnutá. O vydanie vodičského preukazu bude môcť podľa Sadlera požiadať, až keď ho pustia z väzenia a zaplatí všetky pokuty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies