Reportáž: Bokroša sa zastal aj ďalší reprezentant, názory Fafráka a Pospíšila nezdieľa

NETKY.SK • 8 Január 2019, 19:02 • 2 min
Reportáž: Bokroša sa zastal aj ďalší reprezentant, názory Fafráka a Pospíšila nezdieľa

BRATISLAVA - Slovenský hokejista Miloš Fafrák na sociálnej sieti uviedol, že horšieho trénera, ako Ernesta Bokroša ešte nemal, negatívne sa k jeho osobe vyjadril aj iný reprezentant do 20 rokov Martin Pospíšil. Kapitán Martin Fehérváry a obranca Marek Korenčík na pondelňajšej tlačovej konferencii odmietli vystúpiť proti skúsenému koučovi, zámere spoluhráčov vraj nevedeli.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Atmosféra vraj nebola optimálna

Kapitán družstva však priznal, že atmosféra v tíme nebola počas MS práve ideálna. Napriek tomu sa zastal i generálneho manažéra SR "20" Romana Ulehlu, ktorý tiež čelí obvineniam zo strany Pospíšila.

 

Pospíšil reaguje na tlačovku s Bokrošom: Bola to jedna veľká fraška!

 

"Začali sme šampionát tromi prehrami. Z toho pramenilo i napätie v tíme. Všetci sme chceli konkurovať všetkým ostatným družstvám. Veľakrát počas majstrovstiev sveta sme čakali na veľa vecí, ale to nie je vždy otázka nášho manažéra," uviedol Fehérváry. Obranca švédskeho HV 71 ďalej prezradil, že je pravda, že kabína chcela Pospíšila na MS.

 

"Je to dobrý hokejista a určite tam mal byť. Mal zdravotné problémy a nevedeli sme, ako to s ním bude vyzerať. Po prípravnom zápase s Kanadou sa už určovala nominácia. "Vždy do reprezentácie idem s cieľom, aby som hral hokej a nie kritizoval niekoho," doplnil Fehérváry.

 

img

 

Bokroša sa zastal aj ďalší reprezentant

Dnes sa k téme vyjadril ďalší mládežnícky reprezentant Patrik Hrehorčák, ktorý evidentne nezdieľa názor Fafráka s Pospíšilom. Bokroša prirovnal k trénerovi Norbertovi Javorčíkovi, ktorý túto generáciu viedol na domácich MS hráčov do 18 rokov predvlani.


"Pod vedením Javorčíka a Bokroša sa mi hralo rovnako dobre," zhodnotil pre portál hokejovysvet.sk Hrehorčák. Aj na šampionáte hráčov do 18 a 20 rokov vyradili Slovensko reprezentanti Ruska. Zatiaľ čo v Poprade prehrali domáci tesne 2:3 po predĺžení, v Kanade na súpera nestačili jednoznačne 3:8. "Výsledok bol tesnejší, ale nedá sa porovnávať hokej na MS do 18 a 20 rokov. Je úplne rozdielny," dodal rodák z Popradu.
 

Šéf zväzu si počká na podrobné informácie

O kauzu sa intenzívne zaujíma aj prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja Martin Kohút. Tvrdenia hráčov si chce preveriť, ale vyjadriť sa chce až neskôr.  Chce najskôr vidieť správu od Bokroša, ktorú kouč tímu SR musí predložiť Výkonnému výboru SZĽH. 

 

Vyjadrenia kapitána mužstva Martina Fehérváryho a Mareka Korenčíka uvádzame vo videu v plnom znení.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies