FOTO Rana pre slovenský fedcupový tím, Dominika Cibulková sa zranila! Cez sviatky behala po lekároch

NETKY.SK • 19 Apríl 2017, 15:30 • 2 min
FOTO Rana pre slovenský fedcupový tím, Dominika Cibulková sa zranila! Cez sviatky behala po lekároch

BRATISLAVA - Slovenská tenisová jednotka Dominika Cibulková pre zranenie zápästia dominantnej pravej ruky, ktoré utrpela pri páde na tréningu, napokon nebude hrať v rámci víkendového bratislavského stretnutia SR - Holandsko na antuke v Aegon aréne NTC v play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2018 reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

V kádri ju nahradí národná fedcupová rekordérka Daniela Hantuchová (oficiálne sa to udeje pred piatkovým žrebom programu), do prípravy sa zapojí vo štvrtok. Informácia odznela na stredajšej prezentačnej tlačovej besede slovenského tímu v dejisku. Zostavu pod vedením kapitána Mateja Liptáka dotvárajú Kristína Kučová, Jana Čepelová a Rebecca Šramková.

"Dominika od piatka netrénovala. Spadla tak nešťastne, že sme počas víkendu a vlastne celých sviatkov zháňali doktorov. Nevedeli sme, čo sa deje. Druhý deň po úraze nemohla chytiť raketu. Dobrá správa, ktorú medzičasom po všetkých vyšetreniach máme, je tá, že to nevyzerá na niečo vážnejšie, čo by ju vyradilo na dlhé obdobie. Zlá správa je, že v tomto fedcupovom stretnutí určite nemôže nastúpiť," povedal Lipták.

"Všetci vieme, koho v Dominike na tento zápas strácame. Karty sa obrátili v prospech Holandska, ktoré bude favoritom. Verím však nášmu tímu aj za týchto zmenených okolností. Azda nás ešte viac zomknú," vyhlásil Lipták.

"Veľmi ma mrzí a štve, že pre takúto nešťastnú náhodu nebudem môcť hrať. Ten pád naozaj ani nevyzeral nejako zle, ešte sme boli aj na večeri, až po nej sa - nejakých 5-6 hodín po tej udalosti - začalo diať niečo, čo ma vystrašilo. Nedokázala som ani udržať pohár. Nemám však nič zlomené či natrhnuté. Je to len narazená šľacha. Počas víkendu sme nevedeli v celej Bratislave nájsť MRI. Napokon som bola na súkromnej klinike vo Viedni. Včera sa na to pozrel môj lekár Ján Grauzel a povedal, že to určite musí ísť do dlahy a zostať v absolútnom pokoji do budúceho pondelka. Potom uvidíme, ako to bude reagovať," smutne skonštatovala Dominika Cibulková.


Môže vás zaujímať: FOTO+VIDEO Slovenky nastúpia proti Holanďankám aj s Dominikou Cibulkovou! Teší sa na spoločné utužovanie kolektívu




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies