Tunel Branisko od 5. do 11. októbra uzavrú

NETKY.SK • 2 Október 2013, 10:26 • 2 min
Tunel Branisko od 5. do 11. októbra uzavrú

BRATISLAVA - Vodiči prechádzajúci cez tunel Branisko by sa mali pripraviť na dopravné obmedzenia. Tunel Branisko uzavrú od 5. do 11. októbra.

slovakia

left justify in out

V prvý a posledný deň odstávky tunela bude uzatvorený aj úsek diaľnice mimo tunela. Úsekom diaľnice D1 Beharovce - Fričovce vrátane tunela nebudú môcť vodiči prechádzať 5. októbra od polnoci do 06:00 a 11. októbra od 16:00 do polnoci. Obchádzka v tom čase povedie cez horský priechod Branisko. Počas uzávierky tunela, avšak keď bude diaľnica prejazdná, povedie obchádzka od diaľničnej križovatky Beharovce po ceste I/18 cez horský priechod Branisko, za východným portálom tunela Branisko premávku napoja na pôvodnú trasu diaľnice D1 Beharovce - Fričovce. Dôvodom uzávierky je pravidelná údržba, informuje prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies