VIDEO: Hamšík vo vytržení! Pozrite sa ako naši reprezentanti oslavovali víťazstvo nad Maďarmi

NETKY.SK • 22 Marec 2019, 09:30 • 2 min
VIDEO: Hamšík vo vytržení! Pozrite sa ako naši reprezentanti oslavovali víťazstvo nad Maďarmi

TRNAVA - Trpezlivosť a kompaktná hra. Tieto aspekty sa podľa trénera Pavla Hapala najviac pričinili o víťazný vstup slovenskej futbalovej reprezentácie do kvalifikácie ME 2020 vo štvrtkovom dueli s Maďarskom (2:0).

slovakia

left justify in out

Na slovenských hráčoch bolo vidno, že od úvodu chceli kontrolovať priebeh a vnútiť súperovi svoj štýl hry. Podľa Hapala sa jeho mužstvo pozitívne vyrovnalo s rozostavením Maďarov, ktorí hrali na troch obrancov.

 

"Pripravovali sme sa na trojobrancový systém súpera, čo sa napokon aj potvrdilo. Tým pádom naši traja stredoví hráči - Stanislav Lobotka, Juraj Kucka a Marek Hamšík - toho mali veľa, pretože Maďari boli v záložnej formácii vždy o jedného viac," uviedol kouč slovenského tímu Pavel Hapal.

Aj keď už v nedeľu sa slovenská "ekipa" predstaví v ďalšom dueli eliminácie ME 2020, keď nastúpi v Cardiffe proti domácim Walesanom cenné víťazstvo v susedskom derby si Hapalovi zverenci užili aspoň bezprostredne po zápase!

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona