Tu budete bývať ako v bavlnke - poznáte najlepšie hotely sveta?

NETKY.SK • 25 Júl 2023, 14:00 • 2 min
Tu budete bývať ako v bavlnke - poznáte najlepšie hotely sveta?

Populárny cestovateľský portál Tripadvisor je známy a využívaný v celom svete pre svoje recenzie, hviezdičky a hodnotenia, ktoré nechávajú na stránke dovolenkári ako užitočné usmernenie pre ďalších cestovateľov.

slovakia

left justify in out

No nielen to, z týchto hodnotení portál vytvára a udeľuje aj každoročné ocenenia pre tie hotely, destinácie, reštaurácie, pláže, dobrodružstvá, ktoré nazbierali zďaleka najviac a najpozitívnejších recenzií na svoje služby a kvality.
Tieto Traveler´s Choice Best of the Best ponúkajú tak relevantný prehľad o tom najlepšom z najlepšieho v dovolenkovom a turistickom segmente. Poďte sa s nami pozrieť na absolútne najlepšie hotely sveta, ktorým státisíce dovolenkárov na portáli udelili najlepšie hodnotenia a dostali na prvé priečky.

1. Rambagh Palace, Džajpur, India
Tento vznešený palác z roku 1835 sa dnes právom nazýva aj klenotom Džajpuru. Patrí do siete ubytovania Taj Hotels Resorts and Palaces, do ktorej patrí 119 hotelov v Indii. Honosnému hotelu dalo svoj hlas viac ako 1,5 milióna cestovateľov, ktorých nadchli impozantné historické apartmány, mramorová výzdoba, pieskovcové balustrády či starostlivo navrhnuté Mughalské záhrady okolo hotela. Jeho klientmi sú tradične členovia anglickej kráľovskej rodiny, navštevovali ho Kennedyovci, v minulosti slúžil ako sídlo maharadžu a ďalších indických panovníkov.

 

2.  Ozen Reserve Bolifushi, Maledivy
Splnený sen mnohých dovolenkárov – tyrkysové more, bielučké pláže a vy, máčajúci si nohy vo vode len pár metrov od vašej izby. Rustikálny luxus uprostred tropickej zelene, ubytovanie priamo na vode. Môžete si vybrať z viacerých plážových či vodných suít a víl, ku ktorým patrí aj vlastný komorník či bazén. Skvelé kulinárske zážitky, dostatok slnka a idylické počasie v zelenom raji.

3. Colline de France, Brazília
Hotel v brazílskom Gramade je známy pre svoj očarujúci interiér, poznačený francúzskou eleganciou, pohodlie, skvelé služby a luxusné spa. Navyše, výhodou je, že keď si už dostatočne užijete luxusu a komfortu hotela, máte čo robiť aj v okolí. Ponúka sa návšteva orchideového múzea, mestského múzea so vzácnymi kameňmi, či pre milovníkov veteránov Hollywood Dream Cars múzea.

4. Shangri-La, The Shard, Londýn, UK
Päťhviezdičkový palác v oblakoch, a to doslova. Hotel s rukopisom jedného z najznámejších svetových architektov a dizajnérov Renza Piana okupuje 34 až 52. poschodie londýnskeho mrakodrapu The Shard a ponúka jednoznačne najkrajšie, dych vyrážajúce výhľady v celom meste. Klienti milujú tunajší bazén pod strechou, rafinované detaily interiéru, štýl miešajúci modernu a nadčasovú eleganciu, či kaviareň Gong na 52. poschodí, kde si môžete spolu s najlepším čajom vychutnávať Londýn pod vašimi nohami.

 5. Ritz, Hong-Kong
Tretí najvyššie položený hotel na svete a najvyšší v Hong-Kongu okupuje 103. až 118. poschodie budovy obchodného centra v živej štvrti Kowloon. Všetky izby a apartmány ponúkajú neuveriteľné výhľady na mesto, pochutnáte si michelinovskú reštauráciu, zažijete tie najlepšie nadštandardné služby. Do hotela na 103. poschodie sa dostanete najrýchlejším výťahom v meste, v Ozone Bare (údajne najvyššie položený hotelový bar sveta) si budete vychutnávať drink vo výške 490 metrov nad morom.

6. JW Marriott Marquis, Dubaj
Niekomu by sa možno mohlo zdať, že dubajský hotel sa umiestnil „až“ na 6. mieste, no to nič neuberá na jeho kvalitách, prestíži a unikátnosti. Jeho filozofiou je splniť všetky vaše sny a darí sa mu to dokonale. Je súčasťou luxusnej siete Marriott International, ktorá sa orientuje na náročných zákazníkov a biznismenov rozcestovaných po celom svete, pre ktorých je perfekcionizmus samozrejmosťou. Moderný dizajn, 1368 izieb v dvoch vežiach na 72 poschodiach, výhodná lokácia v Business Bay – tzv. obchodnej zátoke, kde sa dejú najdôležitejšie biznisy sveta. 10 minút odtiaľto je centrum Burj Khalifa Tower, neďaleko je promenáda popri vodnom kanáli, umelý vodopád, či Safa Park – oddychová oáza mesta.

7. Romance Hotel, Istanbul, Turecko
Všetkých 39 izieb v tomto mimoriadne obľúbenom istanbulskom hoteli je precízne zariadených kombináciou modernej elegancie a orientálneho dotyku, to všetko v dostatočne romantickom balení. História Osmanskej ríše tu na vás dýcha z každého kúta. Určite budete nadšení skvelou tureckou kuchyňou, typickou pohostinnosťou a veľkolepým spa s originál hammam rituálmi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies