Trumpa mal udať polícii jeho zať Jared Kushner!

NETKY.SK • 15 August 2022, 09:24 • 2 min
Trumpa mal udať polícii jeho zať Jared Kushner!

NEW YORK - Vyjadriť sa tak mala nielen Trumpova neter Mary Trump, ale i bývalý právnik amerického exprezidenta.

slovakia

left justify in out

Neter Donalda Trumpa Mary Trump pre médiá uviedla šokujúce správy. O vpáde FBI do sídla exprezidenta na Floride mali byť ešte pred zásahom informovaní Donaldovi najbližší. Je tiež možné, že FBI konala na ich pokyn. Podľa Mary Trump je v tejto situácii, ktorá sa okolo jej strýka deje, dôležité pozrieť sa aj na fakty, ktoré na verejnosť zatiaľ neprenikli.

 

Po tom, ako Donald Trump skončil vo funkcii amerického prezidenta, na účte jeho zaťa Jareda Kushnera pristála suma vo výške 2 miliárd dolárov. Peniaze mali pochádzať zo Saudskej Arábie, pričom nie je jasné, začo mal Jared túto platbu obdržať. 

 

img

 

Samotný Donald Trump k týmto tvrdeniam uviedol: „Áno mohol to byť Jared alebo niekto v jeho postavení." I Trumpov bývalý právnik Michael Cohen sa pre noviny Insider vyjadril rovnako. 

 

 „Neprekvapilo by ma, keby som zistil, že je to Jared alebo jedno z jeho detí." Kto iný by vedel o existencii trezoru a jeho konkrétnom obsahu?" spýtal sa Cohen a dodal, že nie je možné, aby sa razia v Mar-a-Lago konala bez toho, aby s FBI nespolupracoval proti Donaldovi Trumpovi niekto z jeho najbližších. Nik iný o tajnom trezore s dokumentami totiž nevedel. 

 

img

Mary Trump

 

Americký exprezident sa včera vyjadril i na svojej sociálnej sieti, ktorú si založil po tom, ako mu bol zablokovaný prístup k sieti Twitter.

 

„Rovnako, ako keď použili všetky možné spôsoby, keď sa snažili umlčať hlas veľkej väčšiny amerického ľudu, zneužili pravdu. Tú mám na svojej strane ja, a keď máte pravdu, nakoniec zvíťazíte,“ napísal Donald Trump. 

 

Z domova: Matovič s kritikou Smeru: Fico je absolútne zlo, to my pomáhame občanom, aby sa mali lepšie

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies