Celtic Glasgow prejavil záujem o útočníka z Dunajskej Stredy

NETKY.SK • 1 Január 2019, 13:05 • 2 min
Celtic Glasgow prejavil záujem o útočníka z Dunajskej Stredy

DUNAJSKÁ STREDA - Škótsky futbalový klub Celtic Glasgow má údajne záujem o útočníka fortunaligového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda Vakouna Issoufa Baya.

slovakia

left justify in out

"Katolíci" chcú podľa informácii britského periodika Daily Star ponúknuť za 21-ročného rodáka z Pobrežia Slonoviny takmer dva milióny eur.

 

Zverenci trénera Brendana Rodgersa chcú počas zimného prestupového obdobia vyriešiť problém s absenciou kvalitného hrotového útočníka, keďže k dispozícii im je na tejto pozícii aktuálne iba Odsonne Edouard. Podľa spomenutého zdroja je okrem Baya v hre aj Timothy Weah z Paríža St. Germain, mimochodom syn africkej legendy a držiteľa Zlatej lopty z roku 1995 Georga Weaha.

Bayo doposiaľ odohral za Dunajskú Stredu dohromady 32 súťažných stretnutí, v ktorých sa mu podarilo streliť 22 gólov a pridať k nim aj 9 asistencií. V prebiehajúcej sezóne Fortuna ligy 2018/2019 je druhým najlepším strelcom súťaže s 10 gólmi a dvomi asistenciami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies