Trnava na sústredenie do Terchovej aj s Depetrisom

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 17:42 • 2 min
Trnava na sústredenie do Terchovej aj s Depetrisom

TRNAVA - Hráči slovenského futbalového klubu FC Spartak Trnava odcestovali v pondelok na šesťdňové herné sústredenie do Terchovej, ktoré potrvá do soboty 18. júna.

slovakia

left justify in out

Výprava "andelov" sa ubytuje v hoteli Bránica. "Spartakovci" majú k dispozícii dve tréningové ihriská a kompletné regeneračné vybavenie. Zverenci trénerskej dvojice Miroslav Karhan - Ivan Vrabec absolvujú každý deň dvojfázové tréningové jednotky, v piatok 17. júna o 13.00 h odohrajú v Liptovskom Mikuláši prípravný duel proti poľskému tímu Termalica Bruk-Bet Nieciecza.


"Spolu s A-tímom odcestovali aj dvaja dorasteneckí brankári Takáč a Urminský. Ďalší brankár Vantruba dostal týždňové voľno, z dovolenky sa vrátil Depetris. Babatounde Bello sa pripojí v stredu, priletí z reprezentačného zrazu Beninu," informuje oficiálna internetová stránka trnavského klubu.

Nominovaní hráči FC Spartak Trnava na sústredenie do Terchovej:


Brankári: A. Jakubech, Strapák, Takáč, Urminský


Hráči v poli: Čonka, A. Kadlec, Hladík, Horník, Košťál, Mikovič, Greššák, Schranz, Edson, Pépé Guilavogui, Paukner, Jirka, Deket, Godál, Čögley, Baéz, Depetris, Halilovič, També, M. Oravec, Privat Yao

Realizačný tím:


Miroslav Karhan, Ivan Vrabec (tréneri), Pavol Kamesch (tréner brankárov), Dávid Moravec (kondičný tréner), Martin Hradecký, Patrik Gogolák (maséri), Martin Bohunický (kustód)


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies