Tréner MFK Košice Látal chce v zime posilniť káder

NETKY.SK • 3 December 2013, 10:58 • 2 min
Tréner MFK Košice Látal chce v zime posilniť káder

KOŠICE - Tréner klubu najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Košice Radoslav Látal sa chystá počas zimnej prestávky priniesť do mužstva posily.

slovakia

left justify in out

"Pred príchodom do Košíc som vedel, že je tu mladý tím, s ktorým sa dá pracovať. V zime by som rád posilnil káder a dobre sa pripravil na jar. Či už v Corgoň lige alebo na boje v Slovnaft Cupe. S nejakými hráčmi som v kontakte, ale všetko záleží na vedení klubu a na tom, koľko financií bude k dispozícii," vyjadril sa pre portál corgonliga.sk bývalý československý a český reprezentant.

Nemusí dôjsť len k príchodu hráčov do tímu východniarov, ale aj odchodu. Záujem by mohol byť najmä o talentovaných Ondreja Dudu a Martina Bukatu. "Sú to stabilní členovia našej základnej jedenástky, aj keď Bukata bol dlhšie zranený a veľmi nám chýbal. Už v mladom veku sa dá na nich spoľahnúť. Ak príde na niektorého z nich zaujímavá ponuka, budem to musieť akceptovať, aj keď aj toto je otázka na vedenie klubu. Duda je už teraz skvelý a ak bude naďalej takto pracovať, dostane sa do naozaj veľkého futbalu," pokračoval Látal. 

Štyridsaťtriročný rodák z Prostějova prišiel na lavičku Košíc v polovici septembra a po deviatich ligových zápasoch má bilanciu štyri víťazstvá, dve remízy a tri prehry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies