Monika Chochlíková podpísala zmluvu s Oktagonom MMA

NETKY.SK • 21 Máj 2021, 09:57 • 2 min
Monika Chochlíková podpísala zmluvu s Oktagonom MMA

Organizácia Oktagon MMA je jasnou jednotkou na domácom trhu a zastrešuje najväčšie talenty na československej scéne bojových športov. Spoločnosti sa navyše darí pravidelne posilňovať svoj roster zápasníkov.

slovakia

left justify in out

Vedenie nedávno oznámilo príchod Bojana Veličkoviča do welterovej divízie. Balkánec patrí medzi skúsených bojovníkov a na konte má mimoriadne cenné víťazstvo nad Jiřím Procházkom z roku 2012. Najnovšia posila Oktagonu však pochádza z domácich radov.

 

 

„Skvelé správy! Talentom nabitú ženskú zostavu OKTAGONU doplní ďalšia výnimočná bojovníčka. Podpísali sme kontrakt s Monikou Chochlíkovou! Držiteľka zlatej medaily z majstrovstiev sveta WAKO – ktorá si víťaznú premiéru v klietke MMA pripísala submisiou súperky v Bellatore – bude teraz bojovať vo farbách OKTAGONU, a to po prvýkrát už 19.6,“ informovala spoločnosť na svojom instagramovom účte.

 

“Na stole sme mali viacero masakerne lukratívnych ponúk.  O to ťažšie bolo rozhodovanie kam ísť. Nakoniec sme sa s mojim tímom rozhodli pre Oktagon MMA. Chceli ste ma tam vidieť, tak ma tam teraz budete mať varenú pečenú.  Cieľ je jasný: dopracovať sa k titulu. Go hard or go home they say,“ vyjadrila sa 25-ročná bojovníčka.

 

 

Rodáčka z Trenčína sa v útlom veku rozhodla venovať karate, následne presedlala na thajský box, v ktorom získala titul majsterky Európy. Darilo sa jej aj v kickboxe. V slovinskom Maribore získala zlatú medailu na ME sa stala sa prvou slovenskou šampiónkou K1. Takisto jej patrí primát prvej Slovenky, ktorá sa objavila v druhej najväčšej MMA organizácii sveta, Bellator MMA.

 

 

V Oktagone má na konte vystúpenie v rámci projektu Undeground proti Viktórii Bulinovej, ktorú porazila na body. Podujatie Oktagon 25 na ktorom uvidíme v akcii Moniku bude zaujímavé aj kvôli tomu, že by sa v klietke mal predstaviť vyššie spomenutý Veličkovič. Netreba zabúdať ani na odložený titulový súboj Buday vs Minda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies