Tréner Kostelník so zákazom výkonu funkcie na 3 mesiace

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 17:46 • 2 min
Tréner Kostelník so zákazom výkonu funkcie na 3 mesiace

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) zobrala na vedomie písomné stanovisko trénera 1. FC Tatran Prešov Jozefa Kostelníka (hrubé nešportové správanie voči delegovaným osobám, nerešpektovanie príkazov delegovaných osôb a vyjadrenia k výkonu rozhodcov) a uložila mu disciplinárne opatrenie: pokutu 300 eur, zákaz výkonu funkcie trénera a zákaz vstupu do priestoru tribúny, šatní, technickej zóny, priestorov lavičky a styk s delegovanými osobami na tri mesiace od 22. mája 2014.

slovakia

left justify in out

Asistent trénera ďalšieho druholigového klubu MFK Zemplín Michalovce Tomáš Kozár má rozhodnutím DK SFZ zákaz výkonu funkcie a zákaz vstupu do priestoru tribúny, šatní, technickej zóny, priestorov lavičky a styk s delegovanými osobami od 26. 5. a musí zaplatiť aj finančnú pokutu 150 eur. Informuje o tom oficiálna internetová stránka SFZ v novej úradnej správe.

 

 

Za deväť napomenutí žltou kartou majú stop na jedno súťažné stretnutie od 28. mája Jaroslav Hílek (SFM Senec) a Milan Mujkoš (Duslo Šaľa), za päť napomenutí ŽK nepodmienečné pozastavenie výkonu športovej činnosti dostali od 29. 5. ďalší dvaja druholigisti Marek Svorada (Dubnica nad Váhom) a Filip Tomovič (Spartak Trnava juniori). 

 

Disciplinárna komisia SFZ požiadala klub PFK Piešťany do 4. júna o podrobné písomné vyjadrenie k neúčasti na stretnutí 26. kola Tipos III. ligy skupiny Západ v Nemšovej. "Disciplinárka" zároveň žiada piešťanský klub o úhradu nákladov FKS Nemšová, vzniknutých v súvislosti s prípravou stretnutia, vo výške 332 eur, a to do štrnástich dní. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies