Tréner Francúzov Deschamps: Nie sme pripravení na 100 %

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 12:20 • 2 min
Tréner Francúzov Deschamps: Nie sme pripravení na 100 %

PARÍŽ - Hoci zvíťazili francúzski futbalisti v utorňajšom prípravnom stretnutí nad Nórskom presvedčivo 4:0, podľa trénera Didiera Deschampsa ešte nie sú na blížiaci sa svetový šampionát v Brazílii dôsledne pripravení.

slovakia

left justify in out

Reprezentačnému výberu "galského kohúta" chýbala v utorok na Stade de France dvojica opôr Franck Ribery a Karim Benzema, ktorí oddychovali po náročnom závere sezóny vo svojich kluboch. Dokonale ich však zastúpil dvojgólový strelec Oliver Giroud či Mathieu Valbuena, ktorý si pripísal tri gólové prihrávky. "Štadión bol plný, bolo to super. Celý týždeň sme pracovali veľmi dobre," cituje agentúra Reuters slová šéfa francúzskej lavičky. 
      

"Mali sme dobrý vstup do zápasu, no neskôr sme asi na dvadsať minút zaznamenali herný výpadok v držaní lopty. Po prestávke sme však opäť potvrdili dominanciu na trávniku," dodal Deschamps, podľa ktorého nie je reprezentácia "trikolóry" na šampionát stopercentne pripravená: "Nie sme pripravení po kolektívnej stránke. Stále máme dva týždne na doladenie formy. Najdôležitejšou vecou bude, že v deň zápasu musíme zo seba vydať vždy maximum."
      

Francúzi nastúpia v príprave ešte v sobotu v Nice proti Paraguaju, generálkou na šampionát im bude duel proti Jamajke. Na MS v Brazílii sa predstavia v základnej E-skupine proti Hondurasu, Ekvádoru a Švajčiarsku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies