Tréner ČR Vrba sa ukázal ako dobrý hlavičkár

NETKY.SK • 1 Apríl 2014, 10:11 • 2 min
Tréner ČR Vrba sa ukázal ako dobrý hlavičkár

OTROKOVICE - Tréner českej futbalovej reprezentácie Pavel Vrba sa ukázal ako dobrý hlavičkár. Počas besedy s futbalovými trénermi regiónu v Otrokoviciach na Morave predviedol svoje hlavičkárske schopnosti v civile a dokázal loptu udržať vo vzduchu s pätnástimi dotykmi hlavou.

slovakia

left justify in out

V zaujímavej súťaži, ktorá bola spestrením podujatia, ho prekonal len bývalý dlhoročný hráč Dukly Praha Dušan Fitzel, ktorý dostal loptu nad hlavu sedemnásťkrát. Na pódiu sa v hlavičkovom súboji predstavil aj bývalý tréner Spartaka Trnava a v súčasnosti kormidelník českej reprezentácie do 19 rokov Pavel Hoftych. Informácie zverejnil web iDnes.cz.

 

Vrba je trénerom Česka od januára 2014. V rokoch 2006 a 2007 bol rodák z Přerova asistentom pri slovenskej reprezentácii. Na Slovensku viedol Matador Púchov (2004 - 2006) a MŠK Žilina (2006 - 2008). Po odchode spod Dubňa bol päť rokom hlavným trénerom Viktorie Plzeň.

 

 

Zdroj videa: idnes.cz



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies