Trenčianska radnica zrekonštruuje Materskú školu J. Halašu

NETKY.SK • 23 November 2022, 19:0 • 2 min
Trenčianska radnica zrekonštruuje Materskú školu J. Halašu

TRENČÍN - Trenčianska radnica začala s rekonštrukciou Materskej školy J. Halašu. Dokončiť by ju mali o osem mesiacov. Informovala o tom hovorkyňa Trenčína Erika Ságová.

slovakia

left justify in out

"Okenné a dverné konštrukcie sme na škôlke vymenili na jeseň 2020. V nasledujúcich ôsmich mesiacoch sa dokončí jej kompletná rekonštrukcia. Cieľom je zníženie spotreby energie, emisií a modernizácia všetkých budov, ktoré patria k škôlke," doplnila hovorkyňa. Okrem zateplenia striech a plášťa budov v areáli škôlky sa podľa nej rekonštrukcia dotkne elektroinštalácie, vykurovania, chladenia, vzduchotechniky, osvetlenia i fotovoltiky. Chod škôlky, ktorú navštevuje viac ako 120 detí, práce nezastavia. Čas odpočinku detí budú robotníci rešpektovať. Z celkovej investície 820.000 eur získalo mesto viac ako 663.00 eur ako nenávratný finančný príspevok, zvyšok zaplatí zo svojho rozpočtu. Práce bude robiť žilinská spoločnosť Soar, ktorá uspela vo verejnej súťaži. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona