Traja Slováci nám opäť v Rakúsku urobili zlé meno, chytili ich pri krádeži

NETKY.SK • 13 December 2017, 13:17 • 2 min
Traja Slováci nám opäť v Rakúsku urobili zlé meno, chytili ich pri krádeži

EISENSTADT - Trojica zlodejov z Bratislavy, mužov vo veku 27, 40 a 42 rokov, zadržala rakúska polícia.

slovakia

left justify in out

Muži skončili v utorok vo väzbe, po tom, čo si ich policajná hliadka všimla pri krádeži bicykla z parkoviska pred istým nákupným strediskom, informovala v stredu agentúra APA s odvolaním sa na policajné veliteľstvo v spolkovej krajine Burgenland.

 

Jeden z mužov pokračoval na odcudzenom bicykli v jazde smerom na Kittsee, dvaja komplici ho nasledovali v aute, do ktorého napokon bicykel chceli naložiť. Polícia ich v tej chvíli zadržala.

 

Policajti našli vo vozidle zadržaných Slovákov náčinie pre vlámania. Zadržaní sa napokon priznali aj k trom vlámaniam do stavebných kontajnerov a do kamióna v Kittsee, ako aj ku krádeži na stavenisku vo Viedni. Zlodeji pri nich odcudzili okrem iného drahé elektrické náradie, navigačný prístroj, stavebný materiál, ale aj finančnú hotovosť a preukazy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona