V malebnom prostredí Starej Hory môžete zažiť Oberačku po sebechlebsky

NETKY.SK • 7 Október 2023, 12:00 • 2 min
V malebnom prostredí Starej Hory môžete zažiť Oberačku po sebechlebsky

Veselý festival vinohradníctva, ľudovej gastronómie, cestovného ruchu a zábavy môžete zažiť už dnes 7. 10. v rázovitej obci Stará Hora.

slovakia

left justify in out

Súčasťou podujatia bude degustácia vín, burčiakov, ale aj lokálnych gastronomických dobrôt v súkromných pivniciach tunajších vinohradníkov a vinárov. Festival dopĺňajú remeselný jarmok, bohatý program pre deti a celú rodinu, viacero hudobných vystúpení rôznych žánrov.

Na podujatí vystúpia ľudové súbory Sebechlebskí hudci, Geľovianka, Rozmarín, Partizán, uvidíte aj tie najväčšie hviezdne mená ako Kollárovci, Hrdza, Duchoňovci, Ščamba, Peter Bič Projekt, o 22. 30 sa začína after-party, ktorá má trvať až do rána.

Počas festivalu môžete obdivovať tunajšie unikátne tufové vínne pivnice, vypočuť si prednášku o vinohradníctve a výrobe vína v Honte či zapojiť sa do tanečnej školy ľudového tanca.

V nádhernom prostredí pamiatkovej rezervácie ľudovej architektúry môžete prežiť jeden výnimočný deň magickej oberačkovej sezóny na Slovensku. Vstupenky je možné kúpiť si priamo na mieste, tak ak ešte nemáte program na dnešný októbrový deň, vyrazte do Starej Hory!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies