Tragické ráno na slovenských cestách: Zrážku autobusu s autom neprežila jedna osoba, zranené sú 3 deti

NETKY.SK • 19 Máj 2023, 09:30 • 2 min
Tragické ráno na slovenských cestách: Zrážku autobusu s autom neprežila jedna osoba, zranené sú 3 deti

POZDIŠOVCE - Na ceste medzi obcami Trhovište a Pozdišovce v Michalovskom okrese sa v piatok ráno stala tragická dopravná nehoda.

slovakia

left justify in out

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach potvrdil, že na mieste sa zrazil autobus s osobným autom. Pri nehode zomrel jeden človek, podľa prvotných informácií sa zranili aj tri deti, ktoré sedeli v autobuse.

 

"Nehodu nám nahlásili krátko po 7. hodine, na mieste sú stále všetky záchranné zložky. Zranení sú dvaja chlapci a jedno dievča, pri nehode zomrel vodič osobného auta," priblížil operačný dôstojník. Policajný zbor Košického kraja informoval, že z dôvodu dokumentovania vážnej dopravnej nehody je štátna cesta 1/19 medzi uzatvorená v oboch smeroch. Policajti cestnú premávku odkláňajú na obchádzkové trasy cez obce Bánovce nad Ondavou a Laškovce. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies