Tragédia v susednom Rakúsku: Slovák padol do koryta potoka, utrpel smrteľné zranenia

NETKY.SK • 29 November 2014, 07:01 • 2 min
Tragédia v susednom Rakúsku: Slovák padol do koryta potoka, utrpel smrteľné zranenia

FLATTACH - Smrteľné zranenia si zrejme pri páde do koryta potoka v Schmelzhüttene v okrese Spittal an der Drau v rakúskej spolkovej krajine Korutánsko privodil vo štvrtok 62-ročný slovenský občan. Informovala o tom priniesla dnes agentúra APA.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak iba niečo viac ako tri hodiny po príjazde Slováka s priateľom, jeho manželkou a dcérou do spomínanej lokality, kde chceli stráviť niekoľkodňovú lyžiarsku dovolenku.
      

Kým muž sa vybral v skorých večerných hodinách na krátku prechádzku, ostávajúca trojica jeho krajanov išla niečo zjesť. Keď sa s ním však nedokázali spojiť ani telefonicky a nenašli ho ani v mieste dočasného pobytu, rozhodli sa ešte raz prehľadať okolie neďalekého parkoviska. Napokon ho našli ležať bez známok života v koryte potoka. Privolaný lekár konštatoval smrť Slováka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies