Tragédia v rodine Cristiana Ronalda, z dvojičiek prežila iba dcéra

NETKY.SK • 19 Apríl 2022, 09:09 • 2 min
Tragédia v rodine Cristiana Ronalda, z dvojičiek prežila iba dcéra

MANCHESTER – Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo oznámil na sociálnych sieťach smutnú správu, že jedno z jeho novonarodených dvojičiek neprežilo. Tragédiu v rodine útočníka Manchestru United potvrdila aj agentúra AFP.

slovakia

left justify in out

Mal sa stať už šesťnásobným otcom

 

„S hlbokým žiaľom vám musíme oznámiť úmrtie nášho syna. Je to najväčšia bolesť, akú môže rodič zažiť," zavesil Ronaldo odkaz na sociálnu sieť. S partnerkou Georginou Rodriguezovou v októbri minulého roka oznámili novinu, že čakajú dvojičky, napokon však prežila iba dcéra.

„Iba narodenie našej dcéry nám dáva silu prežiť túto chvíľu s nádejou a šťastím. Chceme sa poďakovať lekárom a zdravotným sestrám za ich starostlivosť a podporu. Sme zdrvení a prosíme všetkých o rešpektovanie súkromia v tomto ťažkom období. Zlatíčko, si náš anjel. Vždy ťa budeme milovať," poslal Ronaldo odkaz do neba synovi.

Jeden z najlepších futbalistov histórie sa mal stať už šesťnásobným otcom. S Georginou má štvorročnú dcéru. Jeho 11-ročného syna Cristiana jr. a štvorročné dvojčatá Evu a Matea vynosila náhradná matka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies