Muž zastrelil príbuzného a spáchal samovraždu

NETKY.SK • 6 December 2021, 06:11 • 2 min
Muž zastrelil príbuzného a spáchal samovraždu

PRAHA - Tragédia sa stala v Radějoviciach v Plzenskom kraji. Na mieste zasahovali desiatky policajtov v nepriestrelných vestách.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný muž zaútočil puškou alebo samopalom v nedeľu približne o 18:30 na príbuzného. Následne ušiel z miesta činu. Privolaní zdravotníci sa pokúsili zraneného muža zachrániť, no napokon zomrel. "V prípade vážne zraneného muža začali s resuscitáciou. Aj napriek ich snahe lekár konštatoval smrť," povedala hovorkyňa záchranárov Mária Svobodová.

 

img

 

Polícia začala pátrať po strelcovi, ktorého neskôr našli obeseného v lese. "Krátko po čine sa s najväčšou pravdepodobnosťou pripravil o život aj sám páchateľ," dodala policajná hovorkyňa Pavla Burešová. Podľa českých médií incidentu predchádzal majetkový spor medzi členmi rodiny. Prípad vyšetrujú krajskí kriminalisti. 

 

Radějovice sú časťou obce Přehýšov v okrese Plzeň. Nachádza sa tam 27 domov a v roku 2011 tam trvale žilo 52 obyvateľov, píšu Novinky.cz.

 

Prečítajte si tiež: Čech dostal doživotie za podpálenie bytu, v ktorom sa konala narodeninová oslava

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona