Tragédia: Pri nehode autobusu v Číne zahynulo 12 ľudí vrátane 10 juhokórejských školákov

NETKY.SK • 9 Máj 2017, 12:56 • 2 min
Tragédia: Pri nehode autobusu v Číne zahynulo 12 ľudí vrátane 10 juhokórejských školákov

PEKING - Dvanásť ľudí, vrátane desiatich juhokórejských školákov, zahynulo dnes na východe Číne pri havárii autobusu v tuneli, kde navyše začalo vozidlo horieť. Informovala o tom dnes samospráva mesta Wej-chaj, kde sa nehoda stala, a juhokórejský diplomat.

slovakia

left justify in out

O život prišlo aj čínske dieťa a vodič autobusu; učiteľ detí utrpel zranenia a podstúpil operáciu, uviedol spomínaný diplomat.

 

Samospráva mesta Wej-chaj na svojom mikroblogu napísala, že vozidlo začalo horieť na hlavnej ceste v mestskom tuneli. Dodala ešte, že príčina havárie sa vyšetruje. Diplomat pôsobiaci v neďalekom čínskom prístavnom meste Čching-tao vyhlásil, že o príčine havárie nemá poznatky.

 

Podľa wejchajskej radnice boli juhokórejské deti žiakmi miestnej kórejskej medzinárodnej školy a nehoda autobusu, ktorý ich viezol na vyučovanie, sa stala ráno okolo 09.00 h.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies