Trafili jackpot v lotérii, ale namiesto luxusu budú mať ledva na wellness pobyt

NETKY.SK • 7 Október 2019, 14:28 • 2 min
Trafili jackpot v lotérii, ale namiesto luxusu budú mať ledva na wellness pobyt

Niekto pri písaní čísel v lotérii verí šťastným sedmičkám, niekto na to ide cez dátum narodenia a veľa ľudí to tiež skúša s číselnými radmi.

slovakia

left justify in out

Práve na to "doplatilo" takmer 1400 tipujúcich. Tí sa teraz o rozprávkovú výhru musia rozdeliť.

 

Jackpot vo výške 3,4 milióna dolárov padol v americkej lotérii v Južnej Karolíne. V hre sa žrebuje štvorica výherných čísel, ktorá tentoraz vyšla na štyri dvojky.

 

Po sobotňajšom žrebovaní sa mnoho ľudí radovalo, že sú z nich milionári. Ich radosť však podstatne opadla, keď vyšlo najavo, že rovnakú kombináciu čísel vsadilo bezmála štrnásť stoviek stávkarov.

 

img

 

Aspoň o niečo lepší pocit môžu mať snáď tí, ktorí mali tiketov viac, ako napríklad muž, ktorý výherných kombinácií stavil hneď šestnásť.

 

Väčšina stávkarov si však miesto závratných miliónov domov odnesie "iba" sumu medzi dvoma až piatimi tisíckami dolárov (47 až 117-tisíc korún) v závislosti na sume, za ktorú svoj tiket stavili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies