Vodič jazdil po Nitre so zákazom šoférovania a pod vplyvom drog

NETKY.SK • 17 Máj 2023, 11:45 • 2 min
Vodič jazdil po Nitre so zákazom šoférovania a pod vplyvom drog

NITRA - Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) Nitra-východ zastavili a kontrolovali 31-ročného muža, ktorý jazdil pod vplyvom drog. Zároveň zistili, že muž má zákaz činnosti viesť motorové vozidlá, informovalo o tom Krajské riaditeľstvo PZ v Nitre.

slovakia

left justify in out

Vodiča osobného vozidla Volkswagen Passat kontrolovali policajti v nočných hodinách na Levickej ulici v Nitre. Muža vyzvali na predloženie dokladov potrebných na vedenie a prevádzku motorového vozidla, pričom vodičský preukaz nepredložil. Následnou lustráciou sa zistilo, že vodič má až do októbra 2024 uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá.

 

Policajti muža podrobili dychovej skúške na alkohol s negatívnym výsledkom. Keďže sa počas kontroly správal zmätene, mal rôzne tiky a rozšírené zreničky, vyzvali ho, aby sa podrobil vyšetreniu na zistenie návykových látok. Výsledky vyšetrenia potvrdili, že vodič je pozitívny na amfetamín, metamfetamín, ako aj iné zakázané látky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona