Tottenham ponúka za Llorisa £12m

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 14:07 • 2 min
Tottenham ponúka za Llorisa £12m

Tottenham ponúka za Llorisa £12m - Futbal LONDÝN - Tottenham zvýšil svoju snahu o získanie francúzskej brankárskej jednotky, Huga Llorisa, ako náhradu za Brada Friedela. 25-ročný brankár Lyonu svoj prestup na White Hart Lane nevidel moc ružovo, nakoľko je

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Tottenham zvýšil svoju snahu o získanie francúzskej brankárskej jednotky, Huga Llorisa, ako náhradu za Brada Friedela.

25-ročný brankár Lyonu svoj prestup na White Hart Lane nevidel moc ružovo, nakoľko jeho aktuálny zamestnávateľ  za neho požaduje v prepočte 16 miliónov libier.

Avšak predseda klubu, Daniel Levy, sa snaží dohodnúť na 12 miliónoch libier, čo by okamžite zaistilo Llorisovi post brankárskej jednotky na White Hart Lane.

Nový tréner Tottenhamu, André Villas-Boas, silno tlačí na vedenie, aby dotiahli tohto hráča, o ktorého mal záujem ešte keď v minulej sezóne trénoval Chelsea.

Arsenal sa rozhodol, že nebude ďalej pokračovať v ich vlastnom úsilí o zisk Llorisa z dôvodu vysokej ceny a pochybností, či by zvládol fyzickú povahu Premier League.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies