Pražské Štvanice sú vypredané

NETKY.SK • 26 Júl 2019, 19:30 • 2 min
Pražské Štvanice sú vypredané

Oktagon 13 je udalosť, ktorú si nemôže nechať ujsť žiadny fanúšik MMA. V sobotu 27.07.2019 sa postavia proti sebe bojovníci svetovej úrovne. Na galavečer príde vyše 7500 divákov, očakáva sa veľkolepá šou.

slovakia

left justify in out

Karlos Vémola, Machmud Muradov, či Viktor Peška. Aj tieto mená a veľa ďalších sa predstavia v pražských Štvaniciach, kde sa už po tretíkrát uskutoční Oktagon 13. Areál tenisového kurtu ponúka až 7500 miest na sedenie, ktoré sú už teraz kompletne vypredané. Organizátori udalosti sa vyjadrili, že Štvanice boli naposledy vypredané v roku 1986, preto očakávajú úspešný večer.

 

img

 

MMA zápasy sa väčšinou konajú v uzavretých arénach, no organizátori sa snažili vytvoriť pre divákov jedinečný zážitok. Galavečer sa bude konať pod holým nebom, čo má pridať na atmosfére.Medzi najočakávanejšie zápasy patrí súboj Karlosa Vémolu a Henrique Da Silva ( poloťažká váha ), ktorý je zároveň hlavným duelom večera. Okrem týchto velikánov stojí za vyzdvihnutie aj zápas medzi Martinom Budayom a Danielom Dittrichom ( ťažká váha ), ktorí budú bojovať o právo vyzvať o titul Michala Martínka.

 

img

 

Ženský projekt z MMA sveta, takzvaný „Projekt Y“, prinesie do arény zápasy bojovníčok, ktoré dlhé mesiace tvrdo dreli, aby mohli práve v tento večer predviesť, čo dokážu. Proti sebe sa postavia Kateřina Klinderová z Českej republiky a Eva Borodáčová zo Slovenska.

 

img

 

Galavečer bude sprevádzať aj veľkolepá šou, a tí, ktorí sa na ňom zúčastnia, budú mať na čo spomínať. Samozrejme Netky ako fanúšik extrémnych športov nebudú chýbať ani na tejto akcii. Sleduj náš Instagram @netky.sk, kde uvidíš exkluzívne zábery zo zákulisia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies