Toto je najšťastnejší muž na svete: Prežil haváriu lietadla, potom vyhral milión

NETKY.SK • 10 August 2016, 20:51 • 2 min
Toto je najšťastnejší muž na svete: Prežil haváriu lietadla, potom vyhral milión

DUBAJ – Niektorí ľudia sa narodia pod šťastnou hviezdou. Ak niekto prežije pád lietadla má určite šťastie, rovnako tak aj človek, ktorý vyhrá milión. A teraz si predstavte, že sa niekomu obe tieto veci prihodia v priebehu šiestich dní.

slovakia

left justify in out

Mohammad Basheer Abdul Khadar  bol pasažierom lietadla, ktoré minulý týždeň núdzovo pristálo na letisku v Dubaji a niekoľko sekúnd explodovalo. Potom si išiel vybrať výhru milión dolárov v hre Dubai Duty Free Millennium Millionaire.

 

Panika na palube horiaceho lietadla v Dubaji: 300 ľudí bojovalo o život

 

Šesťdesiatdvaročný starý otec si kúpil tiket, keď letel s rodinou na dovolenku do indického Thiruvananthapuramu. Khadar verí, že Boh chcel, aby prežil haváriu letu EK521 pre nejaký dôvod.

 

 

 

„V Dubaji som pracoval 37 rokov, vždy som mal pocit, že je to môj domov. Teraz, keď odchádzam do dôchodku mám pocit, že mi Boh dal druhú šancu. Prežil som nehodu lietadla a požehnal ma peniazmi, aby som mohol robiť dobré skutky,“ okomentoval svoju výhru Khadar.

 

Peniaze chce použiť na pomoc deťom v Indii, konkrétne v meste Kerala, ktoré potrebujú peniaze na zdravotnú starostlivosť.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies