Budete kempovať na Pohode? Organizátori oznámili zmeny!

NETKY.SK • 23 Máj 2022, 17:59 • 2 min
Budete kempovať na Pohode? Organizátori oznámili zmeny!

BRATISLAVA - Festival sa bude konať od 7. do 9. júla na letisku v Trenčíne. Vystúpia napríklad Nick Cave & The Bad Seeds, The Libertines, Flume, Kevin Morby, Metronomy, Richie Hawtin, Black Pumas, Wolf Alice a mnohí ďalší.

slovakia

left justify in out

Podujatie môže tento rok privítať 30 000 návštevníkov. Usporiadatelia oznámili, že mierne upravia areál, čo im umožní zväčšiť kapacitu špeciálnych kempov a karavan parkingu. 

 

 

Vo Family kempe vznikne ďalších 50 miest, v Silent campe pridali 100 miest a vytvorili priestor pre ďalších 40 karavanov. 

 

„Family camp i Karavan parking ostávajú na rovnakom mieste, pripomíname, že podmienkou stanovania vo Family campe je prespávanie s dieťaťom do 12 rokov. Silent camp sa oproti pôvodnému miestu sťahuje na druhú stranu dráhy. Upozorňujeme, že do polnoci môžu byť v tomto stanovom tábore presluchy z Orange stage, inak veríme, že tento kemp využijú tí, ktorí majú radi počas noci – a aj počas dňa – v blízkosti svojho stanu čo najväčší kľud.“

 


V utorok pridajú do obchodu lístky pre päťmiestne stany vo festivalovej Chill village, vrátane päťmiestnych stanov vo Family parku.


Prečítajte si tiež: Pohoda môže konečne privítať 30-tisíc návštevníkov!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies