Tomáš Drucker a Peter Pellegrini navštívili Detský domov Nádej v Bernolákove

NETKY.SK • 25 December 2023, 08:51 • 2 min
Tomáš Drucker a Peter Pellegrini navštívili Detský domov Nádej v Bernolákove

"Na štedrý deň som sa rozhodol spolu s predsedom parlamentu Petrom Pellegrinim zorganizovať vianočnú návštevu detí v Detskom domove Nádej v Bernolákove," informuje minister školstva, vedy, výskumu a športu SR Tomáš Drucker.

slovakia

left justify in out

Minister školstva Tomáš Drucker včera spolu s predsedom parlamentu Petrom Pellegrinim zorganizoval vianočnú návštevu detí z Detského domova Nádej v Bernolákove.

Predseda parlamentu a minister sa všetkým deťom plánovali prihovoriť a rozdať im hračky, knihy či spoločenské hry. Návšteva žiaľ z dôvodu vysokej chorobnosti detí prebiehala trochu inak, informuje správa.

Ako uviedol minister, tento nápad im skoro zmarila chorobnosť u detičiek, ale to ich neodradilo a obaja sa zhodli, že darčeky doručiť musia. "Radosť a šťastie v ich očiach nás presvedčili, že to bolo správne rozhodnutie," dodal Tomáš Drucker

Následne si spoločne prehliadli priestory domova a porozprávali sa s riaditeľkou Timeou Selnekovičovou, ktorá im predstavila činnosti a fungovanie domova Nádej.

"Ďakujem všetkým, ktorí sa o tieto detičky s láskou starajú a snažia sa im vytvoriť domov. Šťastné, pokojné a požehnané vianočné sviatky plné lásky a porozumenia vám prajem priatelia," poprial minister.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: MŠVVŠ SR, Foto: Peter Pellegrini a Tomáš Drucker v destakom domove. (Facebook minedu.sk)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies