Tobiasz Le bude zatiaľ v šuflíku: Dominik Toporcer prijal výzvu a spoznal meno svojho súpera na RFA 12

NETKY.SK • 28 Jún 2023, 18:00 • 2 min
Tobiasz Le bude zatiaľ v šuflíku: Dominik Toporcer prijal výzvu a spoznal meno svojho súpera na RFA 12

POVAŽSKÁ BYSTRICA - Slovenský MMA bojovník Dominik Toporcer sa predstaví ako jedna z hlavných tvárí na turnaji RFA 12 v Považskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Slovenský MMA bojovník Dominik Toporcer sa predstaví ako jedna zhlavných tvárí na turnaji RFA 12 v Považskej Bystrici. Pôvodne sa špekulovalo, že bude jeho súperom Tobiasz Le, ktorý ho vyzval pod príspevkom RFA na Instagrame. K tomuto už dlho avizovanému duelu však zatiaľ ešte nedôjde, keďže Toporcer prijal výzvu iného bojovníka.

 

Ním je Adam Neupauer, ktorý má za sebou skvelú amatérsku kariéru. Bol bronzový na majstrovstvách sveta amatérov GAMMA a v bantamovej váhe sa stal majstrom Slovenska. Hneď vo svojej premiére medzi profesionálmi preverí neporazeného Toporcera, ktorého vyzval ešte pred RFA 11. Neupauer sa však v Bratislave nemohol predstaviť, a tak jeho duel s Toporcerom uvidíme 9. septembra v Považskej Bystrici. Lístky sú dostupné v sieťach sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.

 

img

 

Zápas s Tobiaszom má ešte čas

 

Keď sa oznámila štvorica najväčších ťahákov RFA 12, medzi prvými reagujúcimi v komentárovej sekcii bol Tobiasz Le. Ten sa prihlásil o slovo, že by mal záujem o zápas s Toporcerom, no ten na teraz túto výzvu neprijal: „O jeho výzve viem, ale momentálne na to nereagujem. Mám v hlave Adama Neupauera, ktorý urobil na mňa peknú upútavku do klipu Backstreet Boys,“ povedal Toporcer. „Beriem to tak, že si chce na mne spraviť meno, keďže už mám nejaký ten hype, ale to sa mu nepodarí. S ním som si to mal dať už na RFA 11 v Bratislave, čiže Tobiasz je pre mňa teraz nepodstatný,“ doplnil reprezentant Pit Gymu Levoča.

 

Tri výhry v 1. kole

 

Hneď svoju premiéru medzi profesionálmi absolvoval Dominik Toporcer v organizácii RFA. Aj keď ho Roman Savenchuk dokázal vziať pod seba na zem, Toporcer mu nasadil armbar, ktorý ukrajinský bojovník ihneď odklepal. Onič lepšie sním nedopadol ani Ondřej Vráblik, ktorého ukončil na TKO už v 1. minúte.

 

 

Toporcer už mal mať zápas s Neupauerom na RFA 11, no k nemu nedošlo. Náhradným súperom bol Eldor Kurbonboev, ktorý na poslednú chvíľu odstúpil zo zápasu. Uzbeckému bojovníkovi zastavil drastické zhadzovanie lekár a Kurbonboeva napokon museli hospitalizovať. Na short notice sa podarilo vybaviť Tomáša Vojtelu, sktorým išiel pod pravidlami Real Fight o dve váhové kategórie vyššie.

 

Zverenec trénera Dávida Kedžúcha však predviedol jednostrannú dominanciu a skrz tvrdé calf kicky si dokráčal po tretí finish v 1. kole. Pod MMA pravidlami má aktuálne skóre 2-0 a proti Neupauerovi urobí všetko pre to, aby nulu na konte svojich prehier aj naďalej udržal. Či sa mu to ale podarí, zistíme až 9. septembra v Považskej Bystrici na RFA 12. Lístky sú dostupné v sieťach Predpredaj.sk a Ticketportal.sk.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies