Tínedžeri vysekávali medené koľajové prepoje a dávali do zberu

NETKY.SK • 19 November 2014, 11:23 • 2 min
Tínedžeri vysekávali medené koľajové prepoje a dávali do zberu

BRATISLAVA/PREŠOV - Policajti odhalili zlodeja, ktorý ešte v októbri ukradol zo železničnej trate v Krivanoch v okrese Sabinov 40 medených koľajových prepojov.

slovakia

left justify in out

Na svedomí to má iba 15-ročný miestny tínedžer. Ako agentúru SITA informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, Patrik ich vysekal z trate so sekerou a kameňom a potom ich predal v zberni druhotných surovín. Škody, ktoré spôsobil, presiahli 280 eur. Mladíka obvinili z krádeže, stíhaný je na slobode.

 

Tínedžeri úradovali aj v Základnej škole v obci Čaklov vo Vranovskom okrese. Päť mladíkov (14,15,15,16 a 18 r.) poškodilo na chodbe dvojkrídlové dvere a zo zborovne ukradli reproduktory k počítaču, edukačné CD a DVD. V krátkom čase policajti zlodejov vypátrali a obvinili z krádeže a poškodzovania cudzej veci. Stíhaní sú na slobode. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies