Tínedžeri sa chceli rozlúčiť s letom na stanovačke: Radka (†16) sa už do školy nikdy nevráti

NETKY.SK • 5 September 2016, 13:49 • 2 min
Tínedžeri sa chceli rozlúčiť s letom na stanovačke: Radka (†16) sa už do školy nikdy nevráti

VAVREČKA – Partia asi 40-tich mladých ľudí sa rozhodli rozlúčiť s letom stanovačkou v obci Vavrečka, ktorá sa nachádza v obci Námestovo. Skončila sa však tragicky. Iba šestnásťročná Radka sa už do školy nikdy nevráti.

slovakia

left justify in out

Tragédia sa stala v noci z piatka na sobotu počas stanovačky. "V noci z piatka 2. septembra na sobotu 3. septembra došlo za doposiaľ presne nezistených okolností k úmrtiu 16-ročného dievčaťa," povedal hovorca KR PZ v Žiline Radko Moravčík.

 

Polícia prípad vyšetruje a experti sa snažia zistiť, čo bolo príčinou tragédie. Verzií je niekoľko. Radka mohla zahynúť pri nešťastnom páde, alebo sa mohla otráviť alkoholom. Radka sa v osudnú noc isľa previezť na štvrokolke. "V bugine boli šiesti namiesto troch. Je to štvorkolka so strechou. Keď na nej išli, zrejme z nej vyletela," povedal Radkin kamarát pre TV JOJ.

 

img

 

Jej kamaráti privolali k Radke záchranku, ktorá bola na mieste činu iba niekoľko minút. "Záchranári sa usilovali 16-ročné dievča resuscitovať, žiaľ, neúspešne," povedal hovorca záchranárov Boris Chmel.

 

Polícia prípad vyšetruje. "V súvislosti s touto udalosťou vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia a nariadil pitvu nebohej," dodal Moravčík.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies