Tičar s Jegličom budú pre nás hrozbou, myslí si Hudáček

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 18:20 • 2 min
Tičar s Jegličom budú pre nás hrozbou, myslí si Hudáček

OSTRAVA - Zaujímavú a špeciálnu príchuť bude mať utorkový duel slovenskej hokejovej reprezentácie proti výberu Slovinska na 79. majstrovstvách sveta v Česku pre útočníka Slovana Bratislava Libora Hudáčka, ktorý nastúpi proti dvojici klubových spoluhráčov Rokovi Tičarovi a Žigovi Jegličovi.

slovakia

left justify in out

 Výpravy Slovenska u Slovinska v Ostrave zdieľajú rovnaký hotel a spomenuté trio si už k sebe našlo cestu.

 

"Bývajú s nami v rovnakom hoteli, tak sme sa stihli porozprávať. Bol som aj v ich izbe. Hovorili sme o tom, akú mali prípravu oni a akú my, nič zvláštne," prezradil pred zápasom Slovensko - Slovinsko krídelník Libor Hudáček, z ktorého si po minuloročných ZOH v Soči robil vtipy Rok Tičar. Slovinci pod piatimi kruhmi triumfovali nad Slovákmi 3:1. "Doberal si ma tým, že na olympiáde nad nami vyhrali. Ja som mu vravel, že to bolo preto, lebo som tam nebol. Teraz mu musím ukázať, že zvíťazíme a minuloročná prehra bola spôsobená mojou neprítomnosťou," prezradil 24-ročný Spišiak. 

 

Libor Hudáček má pred utorkom jasno, čo by malo platiť na Slovincov. "Musíme hrať trochu viac do tela a potom budú viac bojazlivejší," myslí si vicemajster sveta z Helsínk 2012 a dopĺňa aj svoje postrehy o slovinských spoluhráčoch zo Slovana: "Obaja pre nás budú hrozbou. Žiga vie dávať góly, na presilovke bude strieľať z jedničky, to vieme. Rok je tvorca hry a on skôr bude rozdávať puky ako strieľať." 

 

Zápas základnej B-skupiny Slovensko - Slovinsko je v ostravskej ČEZ aréne na programe v utorok 5. mája o 20.15 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies