Reportáž: To najlepšie z Oktagon Prime Time!

NETKY.SK • 19 Február 2019, 10:49 • 2 min
Reportáž: To najlepšie z Oktagon Prime Time!

V pražskom Royal Theatre & Club Chic sa uskutočnila prelomová tlačová konferencia organizácie OKTAGON MMA.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Jej zástupcovia na nej prezradili novinky, na ktoré sa môžu fanúšikovia MMA počas celého roka tešiť Oktagon plánuje prelomový rok, ktorý otrasie československou scénou MMA. Sen o zápase Attila Végh vs. Karlos Vémola sa stal realitou. Kedy sa však uskutoční ešte nie je známe, ale určite to bude tento rok.

 

img


„Dlho sa o tom hovorilo. Roky tvrdím, že vám doručím zápas storočia s Attilom Véghom a zistil som, že to inak nejde. Napokon to bude na pôde Oktagonu a väčšinu, čo fanúšikom sľúbim, tak aj doručím. “povedal pre Netky.SK  Karlos Vémola.

 

img


Rok 2019 prinesie aj zaujímavý súboj slovenských šampiónov thajského boxu a kickboxu. Na premiéru v MMA sa budú pripravovať Vladimír Moravčík a Igor Daniš.

 

img
 
PROJEKT Y

 

Okrem ohlásenia zápasu Attila vs. Karlos však OKTAGON MMA  Pavol Neruda a Ondrej Novotny informovali aj o svojich ďalších novinkách. Jednou z nich bude aj Projekt Y, v ktorom sa budú pripravovať štyri amatérske bojovníčky na svoj prvý zápas  MMA.

Češky Ivana Hašková, Kateřina Klinderová a slovenské zástupkyne Eva Borodáčová a moja maličkosť( Petra Batthyány). Dievčatá a mňa čakajú najdrsnejšie mesiace života plné driny, odriekania a bolesti. Ešte pred veľkolepým finále však budeme musieť absolvovať  semifinálové zápasy pred tisíckami divákov .Každá z nás bude musieť trénovať 5-7 dní v týždni. Učíme sa základy, potom bude najťažšia fáza, kedy budeme musieť pospájať viaceré bojové umenia.  

 

img

 

PROJEKT X 2

Pokračovať bude aj druhá séria Projektu X. V ktorom bude Peter Benko, ktorý v premiérovej časti chudol do svojho prvého MMA zápasu zo 150 kíl na 90. Po víťazstve nad Lakym Royalom teraz bude čeliť populárnemu českému hercovi Jakubovi Štáfekovi, ktorý v decembri zažil víťaznú premiéru v boxerskom ringu.

 

Oktagon Prime Time bol fantastickou tlačovou konferenciou, ktorá priniesla veľa zaujímavých noviniek a potvrdila, že rok 2019 bude v znamení Oktagon MMA.

 

img

 

V exkluzívnom video –rozhovore nám Pavol Neruda a Ondrej Novotný prezradili viac o plánoch na tento rok, ale aj o tom načo sa môžu fanúšikovia MMA tešiť najbližšie v Ostrave. Dievčatá z Projektu Y Ivana Hašková, Kateřina Klinderová povedali, čo od Oktagonu očakávajú a čo si myslia o finálnom výbere dievčat . Ďalej prinášame rozhovor s Attilom Véghom a Karlosom Vémolom o ich pocitoch z blížiaceho sa spoločného zápasu. Miloš Petrašek prezradil, ako sa mu páčil Oktagon Prime Time a Michal Martinek povedal viac  o tom, čo preňho titul šampióna v  Oktagone znamená. Viac sa dozvieš vo videu :

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Petra new
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies