The Weeknd premýšľal o tom, že bude mať deti so Selenou Gomezovou

NETKY.SK • 8 August 2017, 16:11 • 2 min
The Weeknd premýšľal o tom, že bude mať deti so Selenou Gomezovou

LOS ANGELES - Hudobník The Weeknd údajne "premýšľal o založení rodiny" so speváčkou Selenou Gomezovou. Pár sa objavil na pódiách v januári a ich vzťah sa v nasledujúcich mesiacoch rozvíjal pokojne, uviedol The Weeknd, že premýšľal o tom, mať deti so Selenou.

slovakia

left justify in out

Pre HollywoodLife.com povedal: "Myslel na to, že v niektorých okamihoch so Selenou túžil mať rodinu, možno za niekoľko rokov a on jej povedal, že by chcel mať dievča, pretože nič by nebolo pre neho lepšie, než mať doma malú Selenu."

 

Tvrdenia prichádzajú krátko potom, čo Selena odhalila, že vidí The Weeknd ako svojho "najlepšieho priateľa".

Speváčka, ktorá mala predtým románik s Justinom Bieberom, povedala, že kľúčom k silnému vzťahu nie je očakávanie, že jej partner sa zmení, ale skôr podporovať partnera, a to akým je. 

 

"Nezáleží na tom, aby som bola šťastná v jednej oblasti môjho života. Je pre mňa skutočne dôležité, aby som milovala svojich priateľov a rodinu a aby som sa ubezpečila, že som nikdy nebola ovplyvnená mužom," povedala Selena.  "Chcela som byť v silná po celé roky, no skôr som bola tak mladá a ľahko ovplyvniteľná, a preto som sa cítila tak neisto," dodala.

 

Ale 25-ročná Selena pripustila, že má pocit šťastia, že ako súčasť svojho života má priateľa ako The Weeknd - ktorého skutočné meno je Abel Tesfaye. Vysvetlila: "Chcete, aby sa niekto pridal k vášmu životu, nie aby vás zmenil, ak to má dávať zmysel. Mám šťastie, pretože je skôr najlepší priateľ než čokoľvek iné."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies