Fanúšikovia bojových športov, už túto sobotu ďalší Boj o Bratislavu!

NETKY.SK • 28 Október 2021, 14:32 • 2 min
Fanúšikovia bojových športov, už túto sobotu ďalší Boj o Bratislavu!

Organizácia Titan Fight Night vytvorila projekt TFN Talents pre najväčšie amatérske MMA talenty a tradičný Boj o Bratislavu bude už šiestym podujatím v tomto formáte.

slovakia

left justify in out

Okrem toho, že si priaznivci tretieho najpopulárnejšieho športu na Slovensku, MMA, môžu  prvýkrát zakúpiť PPV aj na OKTAGON TV,  je na tomto podujatí novinkou spolupráca  MAMMAL - Slovenským zväzom MMA, vďaka čomu sa na TFN Talents predstaví hneď niekoľko skvelých MMA zápasníkov.

 

Diváci sa môžu tešiť napríklad na súboj bojovníkov, ktorí sa preslávili v OKTAGON UNDERGROUND a teraz si to na TFN Talents spolu rozdajú – Lukáš Eliáš vs. Andrej Šimkulič. Pôjde o komplexný zápas, ktorý sa môže vydať hneď niekoľkými cestami, takže fanúšikovia si rozhodne prídu na svoje.  

 

Nemenej zaujímavý bude súboj Marek Medovarski vs. Nino Ondris, ktorý prinesie tvrdý stret nádejných talentov domácej scény a bude otázkou, či Boj o Bratislavu vyhrá domáci borec alebo víťazstvo ukradne Ondris.

 

img

 

Pokiaľ bude na TFN Talents Boj o Bratislavu zápas, na ktorý sa dá staviť naozaj veľmi ťažko, rozhodne to bude súboj Šimon Bertovič vs. Matúš Forgáč. Obaja stoja na začiatku svojej MMA cesty, a tak bude veľmi zaujímavé zistiť, kto sa akým smerom vyberie.

Šimon Bertovič je nádejným mladíkom, ktorý je nebezpečným v každom momente súboja. Je rýchly, dynamický a tohto veľkého zápasu sa určite nezľakne. V Boji o Bratislavu bude chcieť ukázať svoje schopnosti a to, že do sveta MMA naozaj patrí. Podarí sa mu z oktagonu vystúpiť ako víťaz?

Matúš Forgáč bude chcieť tento zápas ukončiť čo najskôr. Je skúsenejší ako jeho protivník a tieto skúsenosti bude chcieť pretaviť aj do zápasu. Určite bude pripravený na každý aspekt boja a bude zaujímavé sledovať, ako bude na situácie viesť a reagovať na ne.

 

Pre milovníkov boja v postoji je pripravený súboj Tomáš Drábik vs. Peter Maasz.

Drábik je známym borcom, ktorý sa pravidelne predstavuje na najpopulárnejších galavečeroch a 30.10. zavíta aj na Boj o Bratislavu. Maasz je zas rastúcim talentom, ktorý bude mať čo povedať aj vo svete MMA. Obaja sa zameriavajú hlavne na súboj v postoji, a tak sa na TFN Talents môžeme tešiť aj na čisto stand-up vojnu. Alebo nie?

 

img

 

TFN Talents  prinesie aj kvalitný boxerský súboj

 

TFN Talents Boj o Bratislavu nebude iba čisto MMA podujatím – na svoje si prídu aj fanúšikovia kvalitného boxu. Zápas Marek Peller vs. Martin Gruy sľubuje špičkové boxerské predstavenie. Marek Peller má bohaté boxerské skúsenosti, ktoré môže rozdávať. A rozdávať bude aj svoje presné a silné údery, ktoré v sebe ukrývajú KO silu. Domáci borec sa bude chcieť opäť predstaviť pred publikom a jeho prítomnosť v zápase sľubuje vzrušujúcu atmosféru.

Martin Gruy začínal ako americký futbalista a časom sa svoju silu a vytrvalosť rozhodol presadiť aj v boxe. To sa mu rozhodne darí a vypracoval sa na nebezpečného protivníka s obrovským talentom, z ktorého bude čerpať aj na TFN Talents.

 

 

img

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies