Tenistky Halepová, Kar. Plíšková, Svitolinová a Venus už s istotou práva štartu na šampionát WTA Finals

NETKY.SK • 26 September 2017, 16:43 • 2 min
Tenistky Halepová, Kar. Plíšková, Svitolinová a Venus už s istotou práva štartu na šampionát WTA Finals

ST. PETERSBURG - Rumunská tenistka Simona Halepová, Češka Karolína Plíšková, Ukrajinka Elina Svitolinová a Američanka Venus Williamsová už majú istotu práva štartu vo dvojhre na koncosezónnom výberovom šampionáte BNP Paribas WTA Finals presented by SC Global 22. - 29. októbra na tvrdom povrchu pod strechou v komplexe Sports Hub v Singapure.

slovakia

left justify in out

Pridali sa k Španielke Garbine Muguruzovej-Blancovej. K dispozícii teda zostali ešte tri miestenky. Prepočet zverejnila internetová stránka Tenisovej asociácie žien (WTA).

 

Vo štvorhre sa už kvalifikovali Rusky Jekaterina Makarovová s Jelenou Vesninovou, Taiwančanka Čchan Jüng-ťan so Švajčiarkou Martinou Hingisovou, Austrálčanky Ashleigh Bartyová s Casey Dellacquovou a Češky Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou.

 

Predstaví sa osem singlistiek a okteto konkrétnych párov podľa poradia v "Race". Vlani v Singapure vo dvojhre triumfovala Slovenka Dominika Cibulková, aktuálne 19. v bodovaní.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies