Hollywoodsky trhák The Super Mario Bros. Movie bude k dispozícii od 5. novembra exkluzívne na SkyShowtime

NETKY.SK • 30 Október 2023, 19:00 • 2 min
Hollywoodsky trhák The Super Mario Bros. Movie bude k dispozícii od 5. novembra exkluzívne na SkyShowtime

BRATISLAVA - Na základe sveta hier Mario od spoločnosti Nintendo pozýva film The Super Mario Bros. Movie divákov do nového, vzrušujúceho sveta, ktorý sa nepodobá žiadnemu z doteraz vytvorených, v komédii plnej akcie. Filmový trhák bude k dispozícii exkluzívne na SkyShowtime od 5. novembra.

slovakia

left justify in out

Legendárne štúdio Illumination sa po prvý krát spojilo s Nintendom a vytvorili The Super Mario Bros. Movie, nové dobrodružstvo na veľkom plátne s jedným z najslávnejších inštalatérov popkultúry za posledné štyri desaťročia.

Film založený na svete hier Mario od spoločnosti Nintendo pozýva divákov do vzrušujúceho nového sveta, ktorý sa nepodobá žiadnemu doposiaľ vytvorenému, v akčnej, búrlivej filmovej komédii.


Pri opravách vodovodného potrubia v podzemí prejdú inštalatéri z Brooklynu Mario (Chris Pratt: Jurassic World a franšíza LEGO Movie), spolu s bratom Luigim (Charles Day: It's Always Sunny in Philadelphia) tajomným potrubím, ktoré ich dopraví do kúzelného nového sveta. Keď ich ale niečo rozdelí, Mario sa vydá na úžasnú cestu s cieľom Luigiho nájsť.


S pomocou obyvateľa Hubového kráľovstva Toada (Keegan-Michael Key: The Lion King) a mocnej vládkyne Hubového kráľovstva, princeznej Peach (Anna-Taylor-Joy: Kráľovnin gambit), nájde Mario svoju vnútornú silu.

The Super Mario Bros. Movie má výnimočne komediálne obsadenie: Jack Black (filmy Jumanji) ako Bowser, Seth Rogen (franšíza Neighbors) ako Donkey Kong, Fred Armisen (Portlandia, Saturday Night Live) ako Cranky Kong, Kevin Michael Richardson (American Dad, Family Guy) ako Kamek a Sebastian Maniscalco (Green Book) ako Spike, plus špeciálny hlasový prejav Charlesa Martineta, ktorý už viac ako 30 rokov dabuje postavy Maria a Luigiho v hrách Super Mario.

Film režírovali Aaron Horvath a Michael Jelenic (spolupracovali na Teen Titans Go! a Teen Titans Go! To The Movies) podľa scenára Matthewa Fogela (Minions: The Rise of Gru, The LEGO Movie2: The Second Part).


Film The Super Mario Bros. Movie od spoločností Nintendo a Illumination, ktorá je tvorcom celosvetových trhákov Despicable Me, Minions, Sing a The Secret Life of Pets, produkoval zakladateľ a riaditeľ spoločnosti Illumination Chris Meledandri p.g.a a člen rady spoločnosti Nintendo a tvorca Maria Shigeru Miyamoto, a to po šiestich rokoch priateľstva a vzájomných rozhovorov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: SkyShowtime, Foto: SkyShowtime
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies